ir arkadaşımız xp kullanıyorda bunu değiştirecez elimizde vista bütün sürümler ve win7 rc 7100 var hangisini kuralım 2,6 işlemci p5q anakart 2gb ram ve 512mg 256 bit ekran kartı var
vistamı win7 mi?
Sabit diski ikiye bölüp önce Vista'yı sonra Windows 7 RC'yi kurun ;)
Eğer sadece tek işletim sistemi kuracaksanız da Windows 7'yi kurun derim. Biraz daha performanslı olur.
Yalnız RC sürümü Mart 2010'a kadar kullanabileceğinizi biliyorsunuzdur zannedersem(Aslında Haziran 2010 fakat Mart 2010'dan sonra sistem 2 saatte bir kapanacak.)
bende hem vidsta hemde 7 var ikisinide ortak kullanın bence
Sen windows 7 rtm kur bence elinde varsa. Vistadan çok daha fazla performans verir win 7.
Özel mesaj kutunu kontrol eder misin ;)
Bende yaklaşık 2-3 ay Vista ve Windows 7 yanyana kullandım. Sonra RTM yüklemek için format atarken tek işletim sistemi olsun sabit diskte yer açılsın diye Vista'yı silip, sabit diski tek partiton haline getirip sadece Windows 7 RTM'yi kurdum.
win7 senin sistem onu iyi çalıştırır bence kur
evet gerçekten de usta çok iyi anlatmış ben artık o modellerin ne demek istediğini anladım sağolasan üstad:)
win 7 daha iyidir bence vistaya göre
www.indirmeadresiniz.tr.gg
Aslında evet ikiside güncel işletim sistemleri ama ikisinden de şahsen memnun değilim.
Neden diye bir soru sorarsanız. Vista bilgisayarınızın donanımsal özelliklerine çok fazla abanır melela win.xp ramdan 150 yerse vista 300 yer neden 300 yer çümkü tamamem görsellik üzerine kurulmus ve cıktıgı hafta bitmeden bilgisayar casusları işletim sistemine girdiler....
Win.7 evet güncel bir işletim sistemi ama bunun yanı sıra guncel olmayan bazı donanımlarınızı veya yazılımlarınızı tanımayabiliyor, win.7 kullanma fırsatım olmadı donanımları ne kadar zorlar çalışma prensibi açıkları yararları nelerdır pek fazlada bilmiyorum ama benden bir tavsiye win.Xp den şaşma.
Saygılarımla Gökhan