Vistaya 2008'de Başlamanızı Tavsiye Ederim

malkoc
11-09-2007, 16:57   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj

S.a

Arkdaşlar Çevremde görüdüğüm kadarıyla vistayı pek kullanan yok varsada pek çoğu xp'ye geri dönüş yapmışlar.

Ayrıca vistayı verimli  kullanabilmek için Sitemimizin iyi olması gerekiyo bununda bütçelere fazladan yük olduğunu hepimiz biliyoruz.

Şahsen ben vistayı İnternet cafeler yoğun bir şekilde  kullanmaya başladıklarından sonra başlamayı tercih edeceğim.

Nedeni basit.Hernekadar benim evimde internet bağlantım olsada sürekli internet cafeleri takip edip oralardaki gelişmeri yakından izliyom.

Bir zamanlar Net kafeler 98 kullanıyodu tüm oyunları kusursuz çalıştırıyodu şuan xp'de olduğu gibi hepimiz 98 ilk net cafelerde gördük.Tabi xp çıktığında tıpkı vistada olduğu gibi problemler oldu.ama zamanla problemler ortadan kayboldu tabi bu uzun bir zaman aldı ve xp piyasadayken net cafeler 98'i kullanıyolardı şimdide vista piyasadayken tıpkı 98'de olduğu gibi xp kullanılıyo.Bende net cafeler nezamn vista kullanmaya başlayacaklar ozaman başlamayı düşünüyorum buda 2008'den önce değil.

Kendi şahsi fikirlerimi aktardım teşekkürler.

Son Düzenleme: malkoc ~ 11 Eylül 2007 17:00
erdem187
11-09-2007, 17:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

bnce net cafeler vistaya biz geçtikten baya bi sonra geçecekler nedeni bi internet cafenin tüm pc lerini vista yapacak kdr çok parası olmaması(sistemini geliştirmesi lazım)..bnce net cafeler vistaya biraz geç geçecekler gibi

uGuR.uK
11-09-2007, 17:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

net cafelerin en fazla bi elin parmaklarının sayısı kadarı 2008e kadar vistaya gecerse gecer. durduk yere ne die onca masrafa ve ugrasa girsinlerki? bu yanlıs bi dusunce bence, ayrıca cevrenden duydukların eskide kaldı artık vista ilk cıktıgı zamanlardan kalma. adam gibi güncel sürücüleri indirsinler, vistada suanda desteklenmeyen donanım sürücüsü cok az ve azalıoda(benim bildigim bitek avermedia tv kartlarının henüz vista sürücüleri yok, bircok firma bikac sürüm ilerletti bile vista sürücülerini). ayrıca vista home premium yükleyin(tüm o anlatılan övülen vista ozellikleri var, ultimate'den eksigi gelismis bikac ozelligi ki onlarda gereksiz cogu kisi icin), o sürüm icin 256mb ve 128bit'lik bi ekran kartı, 1gb ram ve pentium4 3GHz islemci(amd tarafından ornek veremicem kullanmadıgım icin:)gayet yeterli olur, catır catır kullanılabilir. ki bu sistemde cogu kiside mevcut, tamam biras fazla istio ama ole ucuk bisi deil....

gökhan19
11-09-2007, 17:31   |  #4  
Yıllanmış Üye
997 mesaj

Sen tavsiye ede dur ben 6,5 aydır kullanıyorum.Denilen gibi yüksek donanım istediği falanda yok.Hem çevremde vista kullanan çok kişi var.3 kişiye kendim verdim vistayı zatenKahkaha Eskiden vista kullanmayın diyenlerin hepsi şuan vistaya geçmiş durumda.Chipte aratıp bakabilirsiniz.Herkes vistanın gücünü yavaş yavaş anlamaya başlıyor..

Son Düzenleme: gökhan19 ~ 11 Eylül 2007 17:33
uGuR.uK
11-09-2007, 17:45   |  #5  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
gökhan19
Sen tavsiye ede dur ben 6,5 aydır kullanıyorum.Denilen gibi yüksek donanım istediği falanda yok.Hem çevremde vista kullanan çok kişi var.3 kişiye kendim verdim vistayı zatenKahkaha Eskiden vista kullanmayın diyenlerin hepsi şuan vistaya geçmiş durumda.Chipte aratıp bakabilirsiniz.Herkes vistanın gücünü yavaş yavaş anlamaya başlıyor..
gene diorm agzına saglıkBeğendim
aynı kafadamıyız ne snleGülüş

eolos
11-09-2007, 18:45   |  #6  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

ya bu secime kalmıs birsey bence net cafeler xp de kalacaklar vista pahalı gelecek onlara

black_flood
12-09-2007, 07:28   |  #7  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

tam komedi vallahi neresi pahalı adamlar ultimate vistamı kullanacaklar 400 dolarlık.aöık toplu lisanslama ucuza maal oluyor pc başı 90 dolar verip alabiliyorlar zaten işi gücü yokta kafenin uzak masa üstü ipsekmi yapacak güldğürmeyin.2 tane kafe var işini yaptığım vistaya tamamen geçti hiçte sorun yok.yönetimi yapandan yapana değişir durum.netten dosya indirme bloklu webfiltresi yüksek seviye açık.bu şekildeyken antivirüste yok sistemlerde virüsün adı varda kendini bi göremedik sistemlerde.taa win95 oyunlarını kullanmayacaksanız çok güzel vede sorunsuz çalışıyor vista diğer 3.partiler gibi arada kaçırma olayı kesinliklen yok.