arkadaslar tekrar merhaba..
vista yuklu notebookumdan vistayi silmem icin aldigimda beraber gelen cd yi kullanabilir miyim.yoksa ozel bir format cd si mi lazim..
format cd si gerekiyor ise sayet; nasil edinebilirim..
tesekkurler..
arkadaslar tekrar merhaba..
vista yuklu notebookumdan vistayi silmem icin aldigimda beraber gelen cd yi kullanabilir miyim.yoksa ozel bir format cd si mi lazim..
format cd si gerekiyor ise sayet; nasil edinebilirim..
tesekkurler..
vistayı silip xp falanmı yüklicen? eger oleyse yanında gelen cdle olmas cunku ondada vista vardır. senin ayrıyeten bi xp cd'si edinden gerekio ki oda buyuk ihtimalle arkadaslarında cevrende falan vardır, her tarafta bulunuo cunku :)
yok vistanı silip yeniden yüklemek istiosan elindekini kullanabilirsin, hadi kolay gele....
yani vistayi silip tekrra vista yuklemek istersem( format) gelen cd iki isi de goruyo diyorsun oyle mi?
saol bu arada
Aldığın pc ile gelen Cd yi kuLLandığında, eski sistemini ve tüm dosyalarını silecek (yani format atacak) ve yeni sistemini kısa sürede kuracaktır.
tabiki sana ürünle gelen cd ile vista'ya format atıp temiz kurulumda yaparsın, onarımda yaparsın baska bissürü seyde yaparsın, ama sadece vista olarak. xp istiosan ayrıyeten xp kurulum ve driver cdlerini ihtiyacın olcak ki onlarda peynir ekmekten daha bol ;)
Dostum bir Nootbook aldın ve sana işletim sistemi CDsi ni mi verildiler. hangi firmadan aldıysan o firmayı tebrik etmek istiyorum.
Genelde lannet bir F10 seçeneği var. Alında gayet basit bir sistem ama ben uyuz oluyorum. başka bir sistem yüklerken insanı delirtiyor.
Neyse o firmaya benim adıma telekkür et :)