windovs vista ultimate x64 işletim sistemim var ama solid works 2008 i kuramıyorum başlamıyor bile neden bilgisi olan var mı??
vistaya solid works kurulmuyo niye?
merhaba.bende solid kullanıyorum.solidin ofis premium seçeneğini kurman yeterli.başka türlü kurulmuyor.
Arkadaşlar hangi versiyonunu kurarsanız kurun -programı yönetici olarak çalıştır- demezseniz program çalışmaz.
SolidWorks'ün simgesinin üzerine sağ tıklayın ve -özellikler- deyin. oradan da -uyumluluk- sekmesine gelin ve altta -Bu programı yönetici olarak çalıştır- yazan kutuya tik atın OK deyip çıkın. işlem tamamdır
mertemlekArkadaşlar hangi versiyonunu kurarsanız kurun -programı yönetici olarak çalıştır- demezseniz program çalışmaz.bedne de hep böyleo luyor kaç kere denedima rasındaki fakı çoğu hat ondan kaynaklanıorrSolidWorks'ün simgesinin üzerine sağ tıklayın ve -özellikler- deyin. oradan da -uyumluluk- sekmesine gelin ve altta -Bu programı yönetici olarak çalıştır- yazan kutuya tik atın OK deyip çıkın. işlem tamamdı
Evet, bu vistanın çıkarmış olduğu bir güvenlik olayı hesapta, artık ne alakaysa güvenlikle, ben bi anlam veremiyorum doğrusu.
Sadece SolidWorks için geçerli değil bu ayarlama, hemen hemen tüm paket programlar için bu yönetici ayarını yapmak gerekiyor, haberiniz olsun. (Photoshop, Flash, Delphi, Dreamweaver, işte aklınıza başka neler geliyorsa)