toshiba a200 1rc kullanıorum fakat vistadan memnun değilim sitelere uye olamıorum guvenlik kodunu gostermior ve arkadaşlık sitelerin bazılarında kullanıcı resimleri gostermior xp kurmak istiorum fakat aldığım yer bana vista ayarlı olduğu için kuramazsın demişti ve driverlarını bulamamışlardı lutfen yardım :(
vistaya yardım!!!!!
Bendede vista var ve hiçbi sorun yok resimler kodlar herşey görünüyo.Sen kullandığın virüs programına bi gözat o engelliyor olabilir veya arkaplandaki bi program engelliyo olabilir.Bu sorun vista kullanan kimsede yok sadece sende var.Programlarına bi gözat...
bilgisayarı ilk aldığım gunden beri aynı sorun var virüs programım avast nasıl bir sorunsa anlamadımm
Virüs programını bence kaldırıp kaspersky kur.Avast antivirüs programı tarihinin yüz karası bi program.
Ben ve arkadaşalrım vista kullanıyor butip bir sorun yok yani vistadan kaynaklanan bişey değil.Arkaplanda çalışan bir program yapıyor olabilir veya ie ayarları değişmiş olabilir.İE ayarlarını sıfırlayığ deneme yap belki olur..Ama avastıda kaldırmayı unutma.
tamam denicem şimdi şimdiden tşkler
malesefki olmuor neden bilmiorum ya offfff
antivirusten değil o internet explorer ayarlarından büyük bir ihtimal. İnternet Seçeneklerine girip güvenliği yüksek - orta düzeyden, orta seviye düzeyine getir ve tamam diyerek internet explorerı kapat ve tekrar aç ;) Olmazsa yine Firefox u kur.
Bu sorun genlede modeme takılıyor başka bir modemle veya dial up bağlantı yaptıktan sonra tekrar test edebilirmisn
sternBu sorun genlede modeme takılıyor başka bir modemle veya dial up bağlantı yaptıktan sonra tekrar testmodemın fırewal duvarı buna engel oluyor olabilir.
nasıl yapıcamı bilsem yapıcam ama bilmiorummm
Belkide IE nin ebevyn denetimlerini açmışsındır. Tabi öyle bir durumda uyarı vermesi lazım.
Modem neden böyle bir hata versinki ben bunu anlayamadım açıklayabilirseniz sevinirim.
Ayrıca IE de varmı bilmiyorum ama Firefox ta resim engelleme özelliği var belki sen yanlışlkıkla öyle bir ayar yapmışsındır.
adobe.com'u ziyaret edebilirsiniz eğer ki zorluk yaşadığınız siteler flash tabanlı ise, java.com'u da ziyaret etmekte fayda var.
arkadaşlar modemden yapıor dun baska biryerden bağladım gayet normaldi ve sorunsuzduu acaba modem ayarlarını kaldırıp tekrardanmı kursam yada adsl hizmetinimi arasam modemden gelior bu sorun hem cok yavaslatıo uzun sure bir sayfada duramıorum firwanını indirdim bilmiorum nasıl olduğunu ve firefox kullanmıorum kurdum kaldırdım explorer kullanıorum
mrb arkadaşım bende de aynı bilisayar var sen hangi oyunları oynaya biliyorsun