Vistayı ne Kadar Ram le Kullanıyorsunuz ?
Vistayı KAç Ne Kadar Ramle Kullanıyorsunuz.(Anket)
1 Gb Ramle Kullananlar MEmnun mu Yazın Lütfen
1gb ramle vıstadan memnun olunmaz tek nedenı ıse vısta masaustunde bıle bısey yapmadam rahat 512 mb ram tuketır e dogal olarak sıze oyun vs programları acmak ıcın 512 mb ram yetersız kalır bence vıstada orta derece ıyı verım ıcın en az 2 gb olmalı bence
1 gb 1066 mhz ramla kullanıyorum pek mennun değilim idare ediyor sadece ekonomik nedenler window7 çıkışına 3 kala ram fiyatlarına %50 zam geldi 1gb ram ile kaldık ama ilk fırsatsa 64 bit ve 2 ile 4 gb ram tercihim olacaktır.Bende Ekonomik Sorunlar Yüzünden Ram Alamıyom Ama Yazın Belki Alabilirim.
1 yıl vistayı 1gb ramle kullandım. çömezlik geçince 2gb daha aldım eski yavaşlıktan eser kalmadı. win 7 ile pek bi farkı yok bence. şimdi 64 bit win 7 kullanıyorum ama çok farklı gelmiyor. bir tek görev çubuğu çok daha kullanışlı o kadar. ayrıca ReadyBoost özelliği çok kullanışlı 8 gb flash var onu kullanıyorum. 2 gb falan varsa elinde işini halleder.
vistanın ready boost özelliğini kullanırsanız ram almanıza gerek kalmaz. flash disklerdeki boş alan bu amaçla kullanılabilir.
Readyboost hiçbir zaman ram in yerini tutmaz. Readyboost hızlı olan usb 2.0 diskleri eğer ram yetersiz kalırsa harddiskin sanal belleğine yazacağına usb üzerine yazarak hız kazandırır.
BEN 4GB da Windows wista kullanıyorum gayette güzel performans alıyorum.
3 gb ramle kullanıyordum ki win 7 ye geçerek şuan için kurtulduğumu düşünüyorum boşta çalışırken bile yaklaşık 1-1.5 gb ram harcıyordu win 7 de daha rahatım şuan için
Anket Kilitlenip Sonuçlar Silinmiştir.
İlginiz İçin Çok Teşekkür Ederim.
Saygılarımla: Alican Doğu
4 gb ramle kullanıyorum vista home premıum 64 bit
Ben 2gb da kullanıyorum. Gayet performanslı.