bilgisayarı aldığımda orjinal vista işletim sistemi vardı ama bilgisayarı çok kasıyor. vistayı kaldırıp xp yüklesem rahatlama olur mu? eğer olursa ki bunu nasıl yapabilirim?
vistayı kaldırıp nasıl xp yüklerim
format cek vista cd si yerine xp koy bitti.bilmiyorsan uyraşma teknisyene götür
Bu olay sizin sistem özelliklerinize baglı iyi bir bilgisayarınız yoksa vista normal olarak kasma yapacaktır bu durumda xp ye gecmek en mantıklısı olur.
Direk c ye format atın windows xp kurun...
Xp cd sini tak pc acılırken del tusuna bas ordaki boot ekranından dvd roomu en basa al sonra f10 kayıt et cık pc baslarken xp cd si üzerinden acmak için bir tusa basın yazısı gelecek gelince basın bir tusa sonrasını okuyarak yaparsınız c diskini biçimlendirin sonrada windows xp yükleyin...
forumun birinde xp sürcüsü yoksa sıkıntı çekersiniz demişler. olup olmadığını nasıl anlarız?
es0o0forumun birinde xp sürcüsü yoksa sıkıntı çekersiniz demişler. olup olmadığını nasıl anlarız?Evet mesela bende vistada herşey sorunsuz çalışırken ,
Xp'de ethernet kartı ve USB 2.0 çalışmıyor sürücüler yok çünkü
Sadece Vista uyumlu yapılmış bilgisayar .
Zaten bende oyunlarda Vistada daha iyi çalışıyor Xp'ye göre ..
es0o0forumun birinde xp sürcüsü yoksa sıkıntı çekersiniz demişler. olup olmadığını nasıl anlarız?sürücüsünü bulabileceğin en kolay sistem xp anakart ekran kartı vb donanımların adlarını biliyosan bilmiyorsan everest adlı program var onla bakabilirsin ürünün web sitesinden veya internetten rahatlıkla bulursun sürücüleri önce vistadan tüm sürücüleri bul kaydet biyere sonra çek formatı
bilgisayar yaptığım hiçbirşeyi kaydetmiyor.ayarları değiştirip bilgisayarı kapatıp açıyorum siliniyor.proğram siliyorum bildisayarı açıp kapattığımda geri yükleniyor.mavi bi ekran çıkıyor.yardımcı olursanız mesajlarınızı bekliyorum.teşekkürler.