bana şu vista dan kurtulmanın yolunu soyleyecek biri varmı yardım edın ben bunu kurduğuma kuarcağıma pişman oldum bu işlerde yenıyım nasıl kaldırılacağını bılmıyorum ilk format deneyımımı vista ıle yaptım ve şuan çok pişmanın
vıstayı kaldırmak ıçın yardım
vista yı kaldıracağına göre xp ye dönceksin öncelikle xp cd sini sürücüye koy biosdan açlış ver genelde boot squence altında cd rom getir cd den boot ettikten sonra yönergleri izle ekranın alt kısmındaki yönergeler demek istiyorum sonra sana işte sürücülerin bunlar kurduğun bölümü formatla devam etkurulum bittikten sonra merhaba xp görüşmek dileğiyle güle güle vista
Bende vista home premium kullanıyorum ama şikayetçi değilim.Çalışma hızı xp den daha iyi ve içindeki ie7 xpdeki ie7den daha hızlı
Kardeş vistanın kaldırılması xp gibi değildir.Eğer yapamadı isen 1. si pc ne easyBCD 1,52 programını kur ve yönetici olarak çalıştır menagebootloder seçeneginde uninstali seç ve mbr yi tıkla.2. si işlem bittikten sonra harddiskinin kablolarını sök ve tekrar tak (bu vistayı tamamen devre dışı bırakacaktır aksi takdirde vista kurulu olan bölüm bloke olabilmekte). İstediğin gibi xp ni kur formatla ne yaparsan artık ama vista artık çalışmaz ve pc nide etkilemez.