ben vistayla ilgili bir soru sorcaktım ...arkadaşım vistayı kullanıyor...mynette okey oynarken yazılar gözkmüyor sizce nedendir?????? kullandığım bütün vista işletim sisteminde aynı sorun var????????????????? neden olabilir
Vistayla oyun sorunu
javayı ve flash playeri tekrar ındırıp kursun.
www.adobe.com
java var ana adobe yoktu pcde ondanmıdır
tabıkı bunlar her tarayıcı da olması gereken eklentıler kurun keyfınze bakın
son bişe daha ama bnm pcmde adobe reader yokkkkk böle sorunlarda yok :D
ya bulunması gerekir ama bnm pdfle işim olmuyor pekkkk.... iş yernden alıyorum pdflerimi dmek istediğim adobe olmadanda oluyor demkki sorun başka bir şeyde onu bulması lazm .....
adobe flash playerı yuklemenız gerekıyor. PDF ıle alakası yok.
Ortada Sola dogru bakarsanız kucuk bır kutu ıcınde Flash player dıyor.
Arasyurtman bu arada konuyu ıyıce oku ondan sonra cevap ver ıstersen.
arkadaşlar siz beni anlamdınız yaa :( ben windows xp kullanıyorum pcmde adobe yok ama mynette bu sorunu yaşamıyorum wista kullanan 2 arkadaşımda var bu sorun ben nedenini çok merak ettm ondan böle bir kkonu açtım ama gerçekten pdfle felan hiç alaksı yok olayın :)
Kullandığınız internet tarayıcıları aynı mı?
Vista'da varsayılan tarayıcı Internet Explorer 7'dir; XP'de ise IE6. (XP'de IE7 sonradan yüklenir.) Bu yüzden sen IE6, arkadaşların da IE7 kullanıyor olabilirsiniz. Eğer durum böyleyse Vista kulanan arkadaşların bir de Firefox ile deneyebilirler.
( http://www.mozilla-europe.org/tr/products/firefox/ )
simalimson bişe daha ama bnm pcmde adobe reader yokkkkk böle sorunlarda yok :Arkadaşım bence arkadaşına söyle Vista'yı silsin XP yüklesin. Babalar gibi tık yok
aaa oraaya ben karışamam bn sadece sorunu çözmeye çalışıyorum ama ne yalan söleyeyim bnde sevmedm bu vistayı xp 10 numara :=)
Her tarayıcı da olması gereken ıkı eklentıdır bu. Hangısını kullanıyorsan kullan farketmez hepsi bu eklentıyı ister. Ister IE6 olsun ısterse IE7, firefox veya Opera..
Sana verdiğim linkten arkadaşların ındırsınler... Kursunlar sıstemlerıne.