visual basivte yaptığım bir programın sonuclarını bi txt dosyasına kaydetmek istiyorum. bunu nasıl yapabileceğim konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.
VISUAL BASIC VE NOTE PAD
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj
sonuc derken neylarden bahsediyorsun program kodlarımı
Taze Üye
5 mesaj
mkdir("c:/oluşturucan dosya ismi/text dosyasının ismi")
uzantıları unutma
ne kaydeceğini de sole daha çok yardımcı olabilirim
Üye
60 mesaj
bi kere o böyle olur mkdir("c:\oluşturucan dosya ismi\text dosyasının ismi")~SnOoP~mkdir("c:/oluşturucan dosya ismi/text dosyasının ismi")
uzantıları unutma
ne kaydeceğini de sole daha çok yardımcı
Yeni Üye
22 mesaj
Arkadaşlar slm,bir mp3'ü visual basicte çalıştırabileceğim en basit kodu söylermisiz?kodun yanında yapılacak başka şeyler varsada onuda belirtirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler..
Yeni Üye
23 mesaj
Dim Adres, Sonuc, DosyaNobayraktar06visual basivte yaptığım bir programın sonuclarını bi txt dosyasına kaydetmek istiyorum. bunu nasıl yapabileceğim konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Adres="c:\sonuçlar.txt"
DosyaNo=Freefile
Sonuc="İşlem sonucu bla bla"
open adres for output as DosyaNo
print DosyaNo,Sonuc
Close DosyaNo
Yeni Üye
23 mesaj
Toolbox'a wmp bileşenini eklersin ve onun "url" property'sine dosya yolunu verirsin, o çalar ;)hitxArkadaşlar slm,bir mp3'ü visual basicte çalıştırabileceğim en basit kodu söylermisiz?kodun yanında yapılacak başka şeyler varsada onuda belirtirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler..
Yeni Üye
22 mesaj
Dostum çok teşekkürler,bu kadar kolay olacağını hiç zannetmemiştim. :) neyse hadi iyi günler...
arkadaş dosya demiş klasor dememiş. MkDir make directory nin kısaltması klasor oluşturma komutu :S.data4usebi kere o böyle olur mkdir("c:\oluşturucan dosya ismi\text dosyasının ismi")~SnOoP~mkdir("c:/oluşturucan dosya ismi/text dosyasının ismi")
uzantıları unutma
ne kaydeceğini de sole daha çok yardımcı
Üye
60 mesaj
şimdi visual basic 2005'te 'My.Computer.FileSystem.WriteAllText' komutunu kullan arkadaşım. daha sonra parantez aç; dosya yolunu (dosya adı da dahil), dosyaya yazılacak yazıyı, üstüne mi yazılsın yoksa yazı eklensin mi opsiyonlarını ve karakter serisi ismini sorar.