Visual Studio 2010 Ajanda Programı
- 1
- 2
mezun olan birisi için bunlar çok sıradan olması gerekir gözü kapalı bunların daha iyisini ve projenin bitmiş bir şekilde yapabilirsindir umarım ve bu tür amatör şeylerle de uğraşmamalısın ..
mezun olan birisi için bunlar çok sıradan olması gerekir gözü kapalı bunların daha iyisini ve projenin bitmiş bir şekilde yapabilirsindir umarım ve bu tür amatör şeylerle de uğraşmamalısın ..Amatör mü?Haklısın evet çok kapsamlı bir proje değil ama inan öğrendiklerimle ve üstüne koyduklarımla böyle bir projeyi şu anda geliştiriyor olmam bile(iş tecrübem falan da yokken) yine de çok iyi.Ayrıca ADO.NET gibi teknolojileri okula giderken son bir yıl hep kendim öğrendim okulda sadece bir dönem C# gördük.Üstelik programın(özellikle bazı bölümlerde) algoritmasını tamamen kendim kurdum yani öyle hazır şeyleri alıp da koymak gibi olmadı.Sonuçta basit bir proje de sayılmaz aslında kodların tamamı 1000 satırı(tahminen ve gereksiz veya fazladan da bişey yok) falan geçiyor.Evet zamanla daha profesyonel uygulamalara da yönelicem dediğin gibi ama tekrar söylüyorum bu program yine de çok amatör işi değil.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153535) ~ 30 Kasım 2012 15:55
evet söylediğine göre bunları sen öğrenip yaptıysan sadece 1 dönem gördük diyorsan bunlar yine de iyi .. bundan sonra daha profesyonel şeyler bekliyoruz ;)
- 1
- 2