Visual Studio

sys
05-02-2008, 15:24   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
118 mesaj

Arkadaşlar sizden Visual Studio'yu indirmek için link istiyorum.isterseniz cahilliğime verin ancak indirmek istediğimde açılan sayfada hep .iso uzantılı büyük dosyalar indirmemi istiyor. Hem büyük boyutlu olmaları, hem de .iso uzantılı olmaları yanlış bişi indiriyormuşum hissi uyandırdı bende. Bu nedenle sizlarden link istiyorum. Şimdiden teşk:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Banned
05-02-2008, 15:42   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

http://www.underzsoft.net/index. ... t&task=view&id=9492

dosya rardan çıkartınca iso dosyası oluşacak oluşan dosyaya tıkladığınızda sisteminizde nero kurulu ise yazmaya başlayacaktır. Başka yerdende indirseniz mutlaka iso dosyası olduğuna emin olun iso olmayan orjinal değidir

uGuR.uK
05-02-2008, 15:48   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

sen bu linkteki rapidshare le falan hic ugrasma, asagıda sana orjinal MS linki verdim. tek dosya ve DAP/flashget gibi hızlandırıcılarda calısır bu linkte daha kısa sürede indirirsin:

ayrıca dogrudur Visual Studio kocaman bir program ve ISO uzantılı olarak inmekte. arkadaşın dedigi gibi bu ISO dosyasını Nero gibi bir programla dvdye yazıp acabilirsin. yada Winrar, IsoBuster veya MagicISO gibi bir programla dvdye hic yazmadan acıp icindeki dosyaları herhangi bir yere cıkarabilirsin.