vlc video oynatma programını her açmamda uyarı veriyo vlc giriş noktası bulunamadı diyor uyarıda ise (1512784 yordam giriş noktası,libvlccore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı) uyarısı veriyor
vlc problemi
bu seferde başka sorun çıktı videoyu oynatınca titreye titreye oynuyor video
aslında benim o kod sorununu çözmem lazım
önerim programı kaldırıp makinanızı zaralılara karşı güncel bir yazılımla taramanız ve vlc programını yeniden kurmanızdır.http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html adresinden yeni sürümünü indirebilirsiniz.
verdiğin program videoları çok dandik oynatıyo benim kullandığım daha net ama dediğim gibi tek sorun başta açarken o hatayı veriyo ve o hatayı çözmem lazım biş şekilde...
yardımm yokmuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
demişsiniz ama başlıkta da bahsettiğiniz aynı VLC değil mi?
verdiğin program videoları çok dandik oynatıyo benim kullandığım daha net ama dediğim gibi tek sorun başta açarken o hatayı veriyo ve o hatayı çözmem lazım biş şekilde...başka medya player GOM veya baseplayer deneyebilirsiniz. GOM görsel açıdan güzel ama baseplayer çok göreselliği olan bir program değil. bunlara bakın bir de..
Zaten VLC görüntüsünden çok memnun olmayı değil her şeyi oynatmasını beğendiğimi de belirtmek isterim.
Dediğiniz dll sorunu için de bendeki boyutu 1.95 MB gözüküyor. isterseniz gönderebilirim belki sorunu çözebilir.
demişsiniz ama başlıkta da bahsettiğiniz aynı VLC değil mi?başka medya player GOM veya baseplayer deneyebilirsiniz. GOM görsel açıdan güzel ama baseplayer çok göreselliği olan bir program değil. bunlara bakın bir de..
Zaten VLC görüntüsünden çok memnun olmayı değil her şeyi oynatmasını beğendiğimi de belirtmek isterim.
Dediğiniz dll sorunu için de bendeki boyutu 1.95 MB gözüküyor. isterseniz gönderebilirim belki sorunu çözebilir.
hayır aynı vlc deyil sürümleri farklı vlc
benim demek istediğim bütün video türlerini sorunsuzca oynatabilen programa ihtiyacım var gerisi mühim deyil...Son Düzenleme: beycanerkul ~ 01 Temmuz 2009 23:10