merheba arkadaşlar vodafone'dan gizli mesaj göndermeyi paylaşmak istiyorum sizlerle
öncelikle mesaj yazma bölümüne geldiğinizde mesajı yazmadan önce kime göndercekseniz 0ı olmadan 10 haneli numarayı yazıyoruz sonra mesajı yazıyoruz ne yazacaksanız artık. sonra 0542 404 0000 nolu numaraya mesajı gönderiyorsunuz ve karşıya mesaj gizli yani numaranız gözükmeden gidiyor ve 5000 sms felan kullanıyorsanız kontorunuzdan değil smsden gidiyor...
vodafone'dan gizli mesaj gönderme
gerçekten gönderiyor ben çoğu türkcell avea operatörlere bu şekilde mesaj gönderiyorum isterseniz numaranızı verin size gizli mesajı göndereyim numaram gözükmeyecek
ilginç ama bence tehlikeli vodefone bunu farkaderse konturlerini geri alır
tehlikeli değil bu zaten kendilerinin servisleri
ewt oradan numara ezberine gerek duyulmuyor ama kontorgidiyor
Vodafone 4040 Vodafone Gizli SMS servisi artık uzun numarayla da devrede - Vodafone abonesi, Avea yada Turkcell abonelerinden birine 4040üzerinden gizli mesaj gönderirse ve diğer operatör abonesi gönderenkişinin gizli mesajlarını almak istemezse, kendisine mesaj gönderenabonenin kodu ile ilgili aşağıdaki mesajı 05424040000'a gönderir -Örnek: "yasakla A23456"
- Bumesajla artık yasaklanan Vodafone abonesi tarafından yasaklayan diğeroperatör abonesine gizli mesaj gönderilemeyecektir.
- Ancak, aynı diğer operatör abonesi tekrar ilgili Vodafone abonesindengizli mesaj almak isterse kendisine mesaj gönderen abonenin kodu ileilgili aşağıdaki mesajı 05424040000'a gönderir;
- Örnek: "kabul A23456"
- Eğer diğer operatör abonesi hiçbir Vodafone abonesinden gizli mesaj almak istemezse
- YASAKLA TUM" veya "YASAKLA*TUM" yazıp 05424040000 numarasına gönderir
- Ancak, aynı diğer operatör abonesi genel gizli mesaj alma engelini kaldırmak isterse
- KABUL TUM" veya "KABUL*TUM" yazıp 05424040000 numarasına gönderir
süper gerçekten işe yarıyor..! ;)tavsiye ederim karsıdaki kişiye kod atıyor onunda size cvp verebiliyor..! kjod sayesinsde..! ;)
merheba arkadaşlar vodafone'dan gizli mesaj göndermeyi paylaşmak istiyorum sizlerlebiliyorum kardeş bunu benm arkilerde kullanıyor doğrudur...
öncelikle mesaj yazma bölümüne geldiğinizde mesajı yazmadan önce kime göndercekseniz 0ı olmadan 10 haneli numarayı yazıyoruz sonra mesajı yazıyoruz ne yazacaksanız artık. sonra 0542 404 0000 nolu numaraya mesajı gönderiyorsunuz ve karşıya mesaj gizli yani numaranız gözükmeden gidiyor ve 5000 sms felan kullanıyorsanız kontorunuzdan değil smsden gidiyor...
inanmayan da inanmasın rahatına bak sen paylaşmak istemişsin