Vodafone'dan son açıklama da geldi...

CHIP Online
10-09-2009, 14:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Güncelleme: Ve son resmi açıklama da geldi... Vodafone hatlarında yaşanan sorunda son durum ne?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/voda ... da-geldi_15148.html

Resimlerle: Her keseye uygun 3G cep telefonları

Güncelleme: Vodafone, yayınladığı yeni açıklama ile sorunun tamamen giderildiğini duyurdu. En son açıklamayı, haberimizin 2. sayfasında bulabilirsiniz...

Marmara'daki sel felaketinden sonra yaşanan Vodafone hatlarındaki sorundan buradaki haberimizde bahsetmiştik. Vodafone veri santralindeki sorunun büyük oranda giderildiği duyuruldu. Şirketten yapılan açıklamada teknik ekibin gece de çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ve sorunun tamamen çözümünün an meselesi olduğu belirtildi.

Vodafone yetkilileri, hurriyet.com.tr'ye yaptıkları özel açıklamada durum hakkında bilgi verdi ve şunları söyledi:

''Bu, Vodafone grup bünyesinde bugüne kadar doğal afetler nedeniyle yaşanan en büyük sorun. Sorundan toplam abonenin yüzde 20'si yani 3 milyon 800 bin kullanıcı etkilendi. 3 milyon kullanıcının sorunu çözüldü. Kalan 800 bin kişinin rahat konuşma yapabilmesi için çalışmalar sürüyor. Önümüzdeki bir kaç saat içinde sorunun giderileceğini düşünüyoruz. Veri hatlarımızdaki sorun, düşünülenden daha büyük.''

Tüm konu: Vodafone'dan son açıklama da geldi...

Resimlerle: Her keseye uygun 3G cep telefonları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hala sorun yaşıyor musunuz?

Erdinç Gür
10-09-2009, 14:50   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj

Evet hala sorun var hala kimseyi arayamıyorum vodofone dan

net24
10-09-2009, 15:01   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,233 mesaj

Hayır benim hattım açıldı.

ReFeRaNSs
10-09-2009, 15:12   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,225 mesaj

Sinyal var görünmesine rağmen aram yaptığımda meşgul diyor tam oalrak düzelmedi.

EbRaR ErDeM
10-09-2009, 16:12   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj

Vodafone kullanmıyorum. Sorun yaşayanlara Allah sabır versin.

webmaster91
12-09-2009, 00:37   |  #6  
Taze Üye
14 mesaj

Şu anda mesaj gönderebiliyorum ama vodafonun hiçbir servisi kullanılamıyor.Kendi sitelerinde bile sorun var.Sadece anasayfa çalışıyor.İşlem yapılamıyor.Maşallah bi sel tüm ülkeyi etkiledi.Anlamıyorum ki ben ankaradayım banane çiftetellideki santralden.Vodafonun ana santrali mi sanki.Sorunu tamamen çözdük diyolar ama tam olarak çözülmemiş.Neyse zor bi durum adamlar ellerinden geleni yapıyolardır muhakkak.Bi kaç güne tamamen eski haline döner.Ayrıca ayın 9unda hiç ücretlendirme yokmuş.Bizim arkadaşlar doya doya konuşmuşlar keşke bilseydik:D

_hEro
12-09-2009, 00:49   |  #7  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj
Alıntı: webmaster91  
Şu anda mesaj gönderebiliyorum ama vodafonun hiçbir servisi kullanılamıyor.Kendi sitelerinde bile sorun var.Sadece anasayfa çalışıyor.İşlem yapılamıyor.Maşallah bi sel tüm ülkeyi etkiledi.Anlamıyorum ki ben ankaradayım banane çiftetellideki santralden.Vodafonun ana santrali mi sanki.Sorunu tamamen çözdük diyolar ama tam olarak çözülmemiş.Neyse zor bi durum adamlar ellerinden geleni yapıyolardır muhakkak.Bi kaç güne tamamen eski haline döner.Ayrıca ayın 9unda hiç ücretlendirme yokmuş.Bizim arkadaşlar doya doya konuşmuşlar keşke bilseydik:
<
Vodafone kullanıcısı deyilim ancak size msj gelmedimi?

ADEM-KAYA
12-09-2009, 09:10   |  #8  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Bende de problem yok şuanda,ama sinyaller full değil.

3-4 tane çubuk var:)