Yazlıkta 20 Gün süreyle sabahları ortalama 20 dakika civarında GPRS kullanarak internet e girdim. Fatura geldi..-VODAFONE-
138 YTL ....100 YTL GPRS 38 YTL TELEFON....
Çok dikkatli olun ...GPRS ...kurşun gibi ....yakıyor adamı!!!
Yazlıkta 20 Gün süreyle sabahları ortalama 20 dakika civarında GPRS kullanarak internet e girdim. Fatura geldi..-VODAFONE-
138 YTL ....100 YTL GPRS 38 YTL TELEFON....
Çok dikkatli olun ...GPRS ...kurşun gibi ....yakıyor adamı!!!
walla vadofone bu işe bi el atsın ya
Arkadaşlar, aslında sorun Vodafone'da değil. En azından tamamen.
GPRS ücretlendirmesi süreye göre değil, indirilen veri boyutuna göre yapılır. Fazla içerik indirmişsin ki, fazla ücret gelmiş.
Ben Telsimde "750 kontore 1 aylık sınırsız GPRS" diye bir tarife var biliyordum,kendim Turkcell kullanıcısıyım.Tam emin değilim ama...
gprs i kullanıcaksanız sadece email kontrolü için kullanmanızı tavsiye ederim çünkü her açtığınız sayfa email resim video vb açtığınız herşeyde veri indiriyor
bende eskiden telsim gprs abonesiydim aylık 5 milyon lira veriyordum ve sınırsız internete giriyordum fakat bunu 75 milyon yaptılar. kapatmak zorunda kaldım.hatta bu yüzden telsim ,avea ve turkcelli aradım. belli bir saatden sonra akşam 22 den sabah 07 e kadar indirimli herkesin kullanabilecegi makül bir seviyeye gprs ücretini cekmeleri için fakat ne yazık ki bunlar deve kuşu gibi başlarını topraga gümüyorlar. hiç birinden ses seda yok.