..:: vonyc sessions - trance müzikte en iyisi ::..

Razorback
08-04-2008, 11:22   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
712 mesaj

anasayfa www.vonyc.com
winamp ile dinlemek için http://s1.radio.tilllate.com:8080/tilllate_channel11.m3u

Dünyanın heryerinden DJ'ler mixlerini ve Showlarını sizlere sunuyor. Trance'den Progressive'e, House'dan Elektro'ya ve Techno'dan Breaks'e - VONYC Sessions sizlere 'Clubssound' olarak geniş bir seçenek sunuyor!

özellikle Dj Paul Van Dyk'ın mixlerini kaçırmamanızı tavsiye ederim... Dünyaca ünlü en efendi ve karizmatiktir dj'dir kendisi ve son derece melodik ve duygusal çalismalarıyla ünlüdür... mos'taki setleri dudak uçuklatıcıdır ve elektronik muzik dinlemeyenlerin bile dilinden düşmeyen Tiesto'ya en güzel alternatiftir ve sadece bu radioda dinleyebileceğiniz Vonyc Sessions Serisi ilede, Tiesto'nun Search Of Sunrise serisine ve Armin Van Buuren'ın A State Of Trance'ına cevap vermektedir... insanları kendinden geçiren muhteşem müzikler yapmayı becerebilen şu dünyadaki nadir disk jokeylereden biridir.... anasayfada yayın saatlerini öğrenebilirsiniz...

SaGoPa KaJMeR.
01-07-2008, 06:17   |  #2  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj

Cook Teşşekürler Güzel radio Full trance. Full Bass ! Tekrar teşşekürler !

supercocuk
21-07-2008, 00:32   |  #3  
supercocuk avatarı
Yıllanmış Üye
550 mesaj

Vallahi ben digitally imported'dan şaşmıyorum.Harika çalıyorlar ve müthiş dj'ler geliyor.Full trance 24 saat.Hele birde gece vakti hard trance'ı gümleterek vurmak yokmu of of yemede yanında yat Kahkaha

Gerçi Trance çalan herkes ahbabımızdır,sağolasın Kahkaha

titi_boss_14
03-09-2008, 20:43   |  #4  
Yıllanmış Üye
892 mesaj

YAW SEN NERDEYDİN YAW BENİM PRENSİM BU PAUL VAN DYK