biliyoz göbek adın yo
VTP 7 BURDA
- 1
- 2
öle deil göbek adım belki Lee bari dir
hamza123öle deil göbek adım belki Lee baritamam gerçek adında lee bari olsun OKzaten sen bunu kullanıyorsan bence hemen print screen yapıp üzerine kendi ismini yazsan tam süper olacak bence..
hamza123 arkadaşımıza takılıyoruz ama sevdiğimizden bu arada linuxu kırabildinmi? hamza
Arkadaşlar hamza123'ün verdiği özellikler listesine bakarak x64 sistemler için de uygun dedim ama az önce bunu kesinleştirmek için WinXP x64'e kurdum fakat yine işe yaramadı.Yeni tema ekleyemedi ama dikkatimi birşey çekti: program kuruluma başlamadan önce bile bu uyarıyı yani işletim sistemi uyuşmazlığı uyarısını veriyor.
Kuracakların dikkatine derim.Çok fazla yavaşlatıyor uymayan işletim sistemini.
Hoşçakalın.
caner bu tarz programlar belleğe fazla yükleniyor yani yavaşlama kaçınılmaz
erkanccaner bu tarz programlar belleğe fazla yükleniyor yani yavaşlama kaçınıTabi tabi, biliyorum fakat nasıl olsa Windows'a pek sık girmiyorum diye deneyeyim dedim.Aslında öyle RAM sıkıntım da yoktu, görünüm biraz değişsin, gözüm açılsın diye yükleyiverdim ama pişman oldum.Allahtan sistem dosyalarının yedeği alınıyor yoksa halimiz duman.
böyle uyumsuzluk sorunu falan yok wb 5 ve üstü kurulu olması lazım tema için
asimileciseinkiside lin barto olsunhamza123öle deil göbek adım belki Lee baritamam gerçek adında lee bari olsun OKzaten sen bunu kullanıyorsan bence hemen print screen yapıp üzerine kendi ismini yazsan tam süper olacak bence..
erkanchamza123 arkadaşımıza takılıyoruz ama sevdiğimizden bu arada linuxu kırabildinmi?uraşıoz daha arkdaşım
kırılmaz teşhişi koydum ona
hamza123kırılmaz teşhişi koydumteşhis onaylanmıştır.....KIRMACI BAŞI HACKER HAMZA EFENDİ beyfendi
kırılmaz teşhisiyle kıramayacagını hatta çok konuştugunu ve boyundan büyük laf ettiğini onaylamıştır...Son Düzenleme: asimileci ~ 28 Haziran 2007 11:29
@hamza123
Dediğin doğru, tema için Windows Blinds 5 ve üzeri lazım ama işe yaramadığını şuradan anladım.Boot Skin'ini değiştir demiştim (ne büyük bir tehlikedir bu) fakat değiştirmedi.Yeniden başlattığımda herşey yine eskisi gibi olunca o yüzden umudu kestim.Ama uğraşınca yapılmayacak kadar zor bir iş değil bu bence.Gerkeli paketleri kurunca tıkır tıkır çalışır eminim.
kardeşim onu güvenli modda kurarsan olacaktır bence
hamza123kırılmaz teşhişi koydumhamza ilerde torunlarına anlatırsın bir linux vardı bizim zamanımızda bir türlü kıramadım çok sağlam işletim sistemiydi
erkanchamza123kırılmaz teşhişi koydumhamza ilerde torunlarına anlatırsın bir linux vardı bizim zamanımızda bir türlü kıramadım çok sağlam işletim
- 1
- 2