W'ndows 8 hatalari detected
Bnce ona temiz bir format attır çok ii olur çünkü bizim komşuda win 7 ultimate kullanıyor üstelik bilgisayarda çok kötüydü şimdi temizlendi herşeyi açıyo
libery city aga ben old windows klasörünü silersem pcye bısı olur mu?
birde hala uyumluluk sorunu gidermeme rağmen oyunun kenarları kapkara neden yha sinir oldumn
libery city aga ben old windows klasörünü silersem pcye bısı olur mu?ekran kartı sürücünü yükledin mi amd ve nvidia Windows 8 için sürücüleri yayınladı daha yeni yükle onlarıbirde hala uyumluluk sorunu gidermeme rağmen oyunun kenarları kapkara neden yha sinir
:)
ayrıca oyunların son patchlerinide yükle son patche uygun ilaç at
herşeyi düzgün ve doğru biçimde yapabilirsen sıkıntı olmaması lazım olursada ekran kartı sürücüsü yayınlanır tekrar sonuçta bu sorunları yaşayan tek sen değilsin nvidia ve amd forumlarında yaşayan çok kişi vardır
arkadalaşlar meraba ben de win 8 i kurdum ama dvd sürücüyü görmüyor nasıl düzeltilecek bu :( önizleme sürümü olduğu için mi acaba :(
dostum bu arada old Windows u silme orada eski windowsun ile ilgili yedeklerin var yani eski dosyaların falan silersen eski dosyalarınıda silmiş olursun eski Windows a dönmenin tek yolu formattır fakat resim müzikvb. kişisel dosyalarında old Windows klasörüonlar yerel disc d deler mrk etme
yha sımdı crysisi bosuna mı sıldım :S
arkadaşlar dvd sürücüyü görmüyor sizde böyle sorun yok mu
yha sımdı crysisi bosuna mı sıldım :kalbinin kırılmasını istemem ama boşuna sildin
oyunu yeniden çalıştırabilirdik dostum
regfiles.net ten oyunun regfile dosyasını ayarlayıp indirip çalıştıracaktık ve redistleride uyumluluk modunda yükleyecektik ve oyunun büyük ihtimalle çalışacaktı
zaten ekran kartı üreticileri uyumlu sürücüleri yayınladı yani crysis ı silmeseydin keşke neyse takma kafaya :) keşke demek yerine bir dahaki sefere demeyi deneyin diye bir laf vardır :)
yok yha kurulumu duruyor allahtan :D
walla sende olmasan kafayı yıcem
yok yha kurulumu duruyor allahtan :Dtamam o zaman oyunu uyumluluk modunda bi yükle ben hep Windows 7 deyken 7 ye uyumlanmamıştı oyunlar hep uyumluluk moduyla çözmüştüm :)walla sende olmasan kafayı yı
zaten Microsoft Windows 7 de çalışan her program ve oyunların %90 ı Windows 8 dede çalışacak demişti
mesela geçende sorunsuz cs 1.5 i Windows 7 de çalıştırmıştım uyumluluk modunda
zaten etraf emulator kaynıyor :)
Windows 7 de taa dos oyunlarını oynadım atari oyunlarını oynadım emulatorler saolsun :)
illaki emulator yazanlar olacaktır :) rahat ol :)
mesela lınux ve Unix te Windows oyunlarını oynamak için emulatorler var wine vb. bu emulatorlerle bile çoğu Windows oyunu sorunsuz hafif kasmayla oynanıyor :)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223101) ~ 02 Mart 2012 13:50
donanım haberde gördüm Windows 8 kullanıcı önizlemesine bir grup programcı kaldırılan başlat menusunu yeniden yazmışlar metro arayüzünü sevmeyenler için iyi haber
inşallah emulatöre gerek kalmaz
donanım haberde gördüm Windows 8 kullanıcı önizlemesine bir grup programcı kaldırılan başlat menusunu yeniden yazmışlar metro arayüzünü sevmeyenler için iyibaşta ben hiç sevmedim eskiden 7de klasorü şıp dıye arardı sımdı oraya gır ıkı saat oylebirde benım ekran kartı guncellemesı daha çıkmamıs
tamam o zaman oyunu uyumluluk modunda bi yükle ben hep Windows 7 deyken 7 ye uyumlanmamıştı oyunlar hep uyumluluk moduyla çözmüştüm :)benım wın7 ultımate 32 bitti win8 i 64 bit yapabılırmıydım
zaten Microsoft Windows 7 de çalışan her program ve oyunların %90 ı Windows 8 dede çalışacak demişti
mesela geçende sorunsuz cs 1.5 i Windows 7 de çalıştırmıştım uyumluluk modunda
zaten etraf emulator kaynıyor :)
Windows 7 de taa dos oyunlarını oynadım atari oyunlarını oynadım emulatorler saolsun :)
illaki emulator yazanlar olacaktır :) rahat ol :)
mesela lınux ve Unix te Windows oyunlarını oynamak için emulatorler var wine vb. bu emulatorlerle bile çoğu Windows oyunu sorunsuz hafif kasmayla oynanıyor :)