merhaba arkadaşlar, laptop umla ilgili çok garip bir sorunum var;
bilgisayarı hazırda beklete alınca sistem çalışmaya devam etmiyor ve yeniden başlıtıyor. bu hazırda bekletin felsefesine aykırı :) ben sistem çalışması kaldıgı yerden devam etsin diye hazırda beklete alıyorum ama sistem kendine reset atıyor. aynı zaman da uyku modunda da kısmen bu sorun var. eğer manuel olarak uyku moduna alırsam hazırda bekletteki sorunu yaşıyorum ama bilgisayar belli bir süre sonra kendisi uyku moduna alınca sistem çalışması devam ediyor. 1-2 aydır bu böyle çözümü google da ve chip te çok aradım fakat bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum saygılar
w7 hazırda beklet ve uyku modu sorunu(!)
mesela göz atın derken ? hangi ayarın nasıl olması gerekiyor ?
tamam da ben onu sormadım şimdi uyku modundan ve hazırda bekletten uyanırken bilgisayar reset atıyor kendine onun çözümünü sormuştum, sen bana uyku modunun ne zaman aktifleşeceğini ayarlamayı söylüyorsun. yanlış anlamışsın arkadaşım
genelde resimde seçili olan, süper güç tasarrufu ve yüksek performansı kullanıyorum, hangisini kullandıgım önemli mi ? sonucta çözüm varsa ben diğerlerine uygularım
Ekran ve güç ayarlarına bir gö atın onun bekleme süresi vardır sorun bu bekleme sürelerinin az oluşundan kaynakalanıyor olabilri.YAzımdada bildirdiğim gibi ayarlara dikkatli bakının uyku modunda da olsa güç sekmesinde ve ya ekran ayarlarında bilgisayarınızın kapanış bilgileri durumu ve dahası yer alır.Ben üste örnekte size bir örnekle olayı anlatmaya çalışmıştım ama siz örnekten yola çıkıp birşeyler çözmeye çalışmışsınız.
Örnek sadece bir benzetmeydi.
YAzımdada bildirdiğim gibi ayarlara dikkatli bakının uyku modunda da olsa güç sekmesinde ve ya ekran ayarlarında bilgisayarınızın kapanış bilgileri durumu ve dahası yer alır.şimdi arkadaşım şöyle bir şey var. uyku modundan ve hazırda bekletten çıkarken yani sistem çalışmaya devam ettirmek istediğimde bilgisayar reset atıyor. dediğiniz örnekle alaka kuramadım ve böyle bir örnekle reset atmanın ne alakası olabilirBen üste örnekte size bir örnekle olayı anlatmaya çalışmıştım ama siz örnekten yola çıkıp birşeyler çözmeye çalışmışsınız.
Örnek sadece bir benzetmeydi.