ıntel pentium core2 t4 1.86 işlemci
9800gt 512mb ekran kartı
2 gb ram
asus ankart ddr2
20.1 inç monitör
360gb hard disk
sizce w7 ultime 32bit kaldırırmı ayrıca performans alabilirmiyim şuan xp pro kullanıyorum??
w7 kaldırırmı???
Ultimate kurma Professional kur.
Rahatça kaldırır.Ama önerim 64 Bit yüklemeniz.64-bit kurması için hiç bir sebep göremiyorum.64-bit'in tek farkı 4GB RAM ve üstünü görmesidir.Onun haricinde hiç bir performans sağlamaz.Ayrıca Ultimate ve HomePremium arasında neredeyse HİÇ frak yok.
Uzman bir yorum sunuyorum.
Yükleyeceğin işletim sistemi : Windows 7 Ultimate 32-bit 'dir.
64-bit kurması için hiç bir sebep göremiyorum.64-bit'in tek farkı 4GB RAM ve üstünü görmesidir.Onun haricinde hiç bir performans sağlamaz.Ayrıca Ultimate ve HomePremium arasında neredeyse HİÇ frak yok.Katılıyorum..
arkadaşlar ilginizden dolayı çok sağolun o zaman w7 ultime 32 bit kuruyorum ?
64-bit kurması için hiç bir sebep göremiyorum.64-bit'in tek farkı 4GB RAM ve üstünü görmesidir.Onun haricinde hiç bir performans sağlamaz.Ayrıca Ultimate ve HomePremium arasında neredeyse HİÇ frak yok.Sadece dediğin mesele mi zannediyorsun ?
arkadaşım sen en iyisi boşver win 7 yi adamlar tamam yapmış güzel de yapmışlar ama xp nini performansının yerini hiçbirşey tutmaz kurucaksın birtane xp 64 bit professional yüklcksin sp2 yi media player 11 ve al işte mükemmel pc inan bana win 7 5 gb ramin %38 ini yiyor ama şuan kullanıdğım xp professional 64 bit 13 mb yer yiyor aradaki farkı sen düşün ve herzamanda dx9 daha performanslıdır unutma
arkadaşım sen en iyisi boşver win 7 yi adamlar tamam yapmış güzel de yapmışlar ama xp nini performansının yerini hiçbirşey tutmaz kurucaksın birtane xp 64 bit professional yüklcksin sp2 yi media player 11 ve al işte mükemmel pc inan bana win 7 5 gb ramin %38 ini yiyor ama şuan kullanıdğım xp professional 64 bit 13 mb yer yiyor aradaki farkı sen düşün ve herzamanda dx9 daha performanslıdırram olayını anlatayım win 7 de en çok kullanığın porgram için ramde yer veririrlri o yüzden ço kyer gibi gözükür bide dx 11 gelyior sen dx9 da takıl emi :)
dün yükledim windows 7 ultime 32bit hiç bir sorun yok canar gibi maşallah kullanmaya alışmam lazım sadece amam kolay ve güzel olmuş herkese tavsiye ederim dx10 harika bu arada :))
harikaymış ya bırak bu ayakları iki dakka aero var diye mükemmel yapmışsınız hadi giridn işinize ha bu arada şafak 89 sen bill gatesin kardeşim tamam hadi git b. oyna sen hız nedir bilmessin ki daha yeni yetmeler bilmez bunları sen git aç bi müzik oyununu oyna