Sizce bu telefonun + ve - yönleri nelerdir ??
Bence ses özelliği en başta geliyo kaliteli bir kulaklığı var..beğenmediğim özellik iste Sybian olmaması..
Sizce neler ??
Sizce bu telefonun + ve - yönleri nelerdir ??
Bence ses özelliği en başta geliyo kaliteli bir kulaklığı var..beğenmediğim özellik iste Sybian olmaması..
Sizce neler ??
Joystick bozulmaları olabiliyormuş
Ewet Benimki bozulmaya başladı ..
8 aydır kullanıyorum hala joystick bozulmadı.
Arkadaşlar ben K750i kullanıyorum.Ve daha önce çok SE telefon kullandım.Telefon joystick'i çok bozuluyor diyorlar.Adam gibi kullanılırsa hiç bir sorun olmuyor.Ben telefonu alalı çok oldu
ve hiç bir sorunum yok.
ben 1.5 senedir kullanıyorum tek derdim kamera.bi gün güneşe denk gelecek şekilde çekim yaptım ve kamerayı açtığımda yeşil bir ekran geliyor ve kapanıp açılıyor.sonra bazen hiç ellemediğim halde kendi kendine açılıp biraz durduktan sonra kapanıyor.anlamadım gitti.ama bana telefon dayanmaz iyi idare etti beni takoz makoz ama sağlam makine 30-40 kere sert zemine düşmüştür kameradan başka hiç bir yeri problemli değil.joistik bi ara bozulma gibi durumu oldu ama sonra düzeldi memnunum sağlam telefon.Dikatimi çeken bu telefon kendi kendini tamir ediyor yaws enteresan...
tolgahanterben 1.5 senedir kullanıyorum tek derdim kamera.bi gün güneşe denk gelecek şekilde çekim yaptım ve kamerayı açtığımda yeşil bir ekran geliyor ve kapanıp açılıyor.sonra bazen hiç ellemediğim halde kendi kendine açılıp biraz durduktan sonra kapanıyor.anlamadım gitti.ama bana telefon dayanmaz iyi idare etti beni takoz makoz ama sağlam makine 30-40 kere sert zemine düşmüştür kameradan başka hiç bir yeri problemli değil.joistik bi ara bozulma gibi durumu oldu ama sonra düzeldi memnunum sağlam telefon.Dikatimi çeken bu telefon kendi kendini tamir ediyor yaws enteresan...Servise götür. Garantisi daha dolmamış.