Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı fabrika ayarlarına döndürdüm sadece w8.1e güncelledim ardından league of legendsi indirdim oyunu oynarken 1-2 saatte bir donuyor sonra bilgisayarınız bir hatayla karşılaştı ve çözüm arıyor gibi birşey diyor ve %100 olunca kendini yeniden başlatıyor.Bilgisayarımı birçok kez fabrika ayarlarına döndürdüm league of legendsi en yüksek grafik ayarlarıyla oynarken en ufak kasma yoktu.Fakat şimdi düşük ayarlarda bile arada bir kasıyor virüste çıkmadı bilgisayarımdan kasmasının nedeninin virüs programı olabileceğini düşündüm ve virüs programını sildim ama hala aynı sorun var lütfen yardım edin sistem özelliklerimi aşağıda görebilirsiniz
w8 bilgisayarım arada bi kendini yeniden başlatıyo
Mavi ekran alıyorsun ve sürücülerin güncel değil gibi. C:windows/minidump içindeki dosyaları bize gönderin. 8.1 yükseltme olarak değil temiz yükleme ile yüklemeniz daha iyi olur.
Son Düzenleme: murat5038 ~ 15 Şubat 2014 21:56
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Murat birşey sorcam kardeişm resimde farkettimde ürün kimliği yok ama sıfırlamadan önce vardı bu neden kaynaklanıyor olabilir
OP Taze Üye
4 mesaj
minidump içinde 4 tane dosya var nasıl atıcam sana
Murat birşey sorcam kardeişm resimde farkettimde ürün kimliği yok ama sıfırlamadan önce vardı bu neden kaynaklanıyorDediğim gibi yükseltme olduğu için anahtar kimlikleri de farklı olduğu için br buga girmiş olabilir. Bu yüzden ve diğer driver vs uyumluluk ve birçok hatadan kurtulmak için yükseltme yerine temiz format en sağlıklısıdır.
OP Taze Üye
4 mesaj
Tamamen sıfırladım ve herşey düzeldi ürün kimliğimde geri geldi. Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim