Arkadaşlar daha 2 gün önce yüklemiş olduğum windows 8 çok hızlı çalışıyordu pencerelerde yüklenirken hiç donma yoktu menüler falan çok iyiydi ama bugün format attım ve donuyor acaba kurarken disk bölme yaptım ondan mı ya da etkinleştirmediğimden mi güncelleştirme hatası mı var? yardım edin
W8 öncede hızlıydı şimdi yavaş
Yardım edin windows kafayı yedi
1.Türkçeleştirmiyor (yapmasını biliyorum ama olmuyor)
2. Etkinşetirilmiyor
3. Güncelleşmiyor
4.Donuyor
5. Windowsun sitesine girmiyor ya da 2 saat bekletiyor
Format attım yine aynı durum da 2 gün önceki formatımda çok iyiydi aynı dvdden attım şimdi
İşte aynısı banada olmuştu. Sonra benim sistemim dandik oldu eski kafalı oldum :S
64 bit destekli bir sisteme 32 bit attığın için donuyor. Her önüne gelen programları yüklemezseniz sorun olmaz ben rahatlıkla Win 8.1 kullanıyorum sizde nasıl sorun oluyor anlamış değilim.Kardeş benim işlemci çekirdeğim önceden beri 32 bitti şimdi ne oldu da 64 bit oldu anlamıyorum ama kesinlikle önceden 32 bitti %100 eminim önceden stabildi şimdi formatlayınca stabilliğini kaybetti
İşlemcinin biti değişmiyor. Hep 64 Bit'tir o ama sen 32 Bit kurduğun için 32 bit sanmışsın. 64 Bit'e 32 bit sistem kurunca kitlenmez ahada şekil ben C2D serisi 64 bit based ama ben 32 bit kullanıyorum.
orjinal olmayan windows 8 sıkıntı :)