w810i flaşlı thema nasıl yükleyebilirim?
progrmı vamı?
şimdiden teşekürler...
w810i flaşlı thema nasıl yüklerim?
sanırım, temaların diyelim arka planlarındaki, menü arka planlarındaki resim bölümüne hareketli (flash içeren) resimler yerleştirmek.. Ama bu mümkün değil galiba, w810i'de..
Hiç uğraşma telefonunu göçertirsin...
pardon, ben de w810i kullanıyorum da, yeni fark ettim.
Telefonla beraber gelen Equalizer temasının menüsü flash ile yapılmış sanırım. duvar kağıdı da..
yani flashlı bir tema yüklenebilir bir şekilde, imkansız değil..
ama ben de nasıl yapıldığını bilmiyorum
Yüklersin. Hazırlar var. Burada link vermek yasak ve bu yüzden eğer google den arattırırsan birçok sonyericson yazılım ve program site ve forumları mevcut görebilirsin. (Örn: turkeyforum)
settollite adlı programla yapılır. google da arat fazlasıyla şey bulursun.
Hareketli temalar flash'la yapılmıyor. Sadece .gif uzantılı hareketli resimler kullanılıyor.
Sony Ericsson Themes Creator programıyla da tema yapabilirsin ama grafik programlarıyla tek tek onlarca küçük resim oluşturman gerekiyor. En iyisi var olan temaları bu programla açıp değişiklik yapmak.
hareketli tema degil. flash tema diyoruz. flash tema menüyü; menüdeki simgeleri degiştirir. bazı farklılıkları vardır bunun gibi...
Telefonun içerisinde az da olsa flash tema mevcut. Benim bildiğim flash temayı kendin yapabilirsin.Bunun Programları var. Ararsan bulabilirsin. Ama çok zahmetli iş.
w 810 i için flashlı temalar nette mevcut.bende w 810 i kullanıyorum ve yükledim.biraz araştırırsan bulabilirsin. :)
nasıl,nasıl yüklerim temayı yükle dediğin zaman yükler eğer yükleyemiyorsan yada teman yoksa aşağıdaki siteden ücretsiz üyelik al ve tema indir yükle bu sitede 10 milyon tema var herhalde birisini beğenirsin.
[url][/url]http://www.zedge.net/
bence normal temalar kalsın daha iyi flah tema yüklemeye kalkarken bir fatihayıda bilin derim çünkü telefon her an ölebilir
Cevaplarda bir arkadaş '' hiç uğraşma göçertirsin '' gibisinden cevap yazmış. Kesinlikle yanlış olduğunu söylemek istiyorum. Flash temalar yönünden Sony Ericsson bu konu üzerinde W810i oldukça başarılı bir performans sunuyor. Telefonun orjinal fabrika çıkışlı temalarında '' Orbit, Walkman '' vs. temalar flash içermektedir. Ben şuan ayriyetten mobil sitelerinden indirdiğim temaları kullanıyorum. Sende Mobil Websiterinden yararlanabilirsin.
k770 için bişeyler vara ama k810 için deneme bence
Flash tema yüklemek için ilk önce forumlard biraz araştırma yapmalısınız. Çünkü telefonun sistemini editlemiş oluyorsunuz. Bunun için biraz sabır gerekiyor tabi. Bunu yapabilmek için Setool yada Far Manager gibi programlar mevcut. İlk önce telefonunuzun CID no'sunu (yani versiyon gibi birşey oluyor) bunu öğrenmeniz gereek. Bunu da Setool programından öğrenebilirsiniz. Daha sonra internetten telefonunuza uygun flash temalar bulduktan sonra bunları telefonunuza atma yöntemleri birççok forumda mevcuttur. Araştırma yapıp takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum.. İyi akşamlar
Flash tema yüklemek için ilk önce forumlard biraz araştırma yapmalısınız. Çünkü telefonun sistemini editlemiş oluyorsunuz. Bunun için biraz sabır gerekiyor tabi. Bunu yapabilmek için Setool yada Far Manager gibi programlar mevcut. İlk önce telefonunuzun CID no'sunu (yani versiyon gibi birşey oluyor) bunu öğrenmeniz gereek. Bunu da Setool programından öğrenebilirsiniz. Daha sonra internetten telefonunuza uygun flash temalar bulduktan sonra bunları telefonunuza atma yöntemleri birççok forumda mevcuttur. Araştırma yapıp takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum.. İyi akş
W810i 'de Flash Theme eklentisi fabrika çıkışlı yüklü olduğundan yukarıda bahsedilen adımları yapmanıza gerek kalmıyor. Her türlü animasyon, hareketli veya flash özellikli temayı W810i model telefonunuza kurabilirsiniz. ( Şahsen fabrika çıkış ayarlarıyla hiç bir ayarla oynamadan her temayı sorunsuz bir şekilde kullandım ve kullanıyorumda ).
kesinlikle google amca derdine derman olacaktır ama bir kaç ayar yapmak gerekiyor flash tema kullanabilmek için...
yada cepten sonyericcson internet seyfasından tema indirebilirsin ben öyle bir iki tane indirdim