Arkadaşlar Ben bu telefonu almaya karar verdim ama bi kaç duyumlar aldım kamerası çabuk bozuluo sesi sorunlu oluyor gibi( Gözümle görmedigim etkilemez ama genede sormak istiyorum) aLsam pişman olurmuyum ve böLé sorunlarla karşılaşırmıyım?
[img][/img]
w810i
valla telefon çok güzel otofocus özelliği var kamerasında ama eskidi üretimden kalktı millet stok eritmek için yarı fiyatına satıyor. Ama telefonun sesi çok güzel 2 mp kamera var w700i almasaydım o telefonu alacaktım 1 sene önce :) genede sen bilirisin. He bide telefon servisi 800 lü moldellerden aşağısı dandik oluyo diyo ben servisin yalancısıyım...
Bende ikinci ellerine bakmaya başladım oturduğum şehirde hiç sıfır yok. Zaten üretimi durduruldu keşke yeniden çıksa...
Çektiğim fotoğraf ve fotoğrafları upload ediyorum birazdan linki vericem indirip bakın.Sadece şarkıdan şarkıya geçerken bazen zzzzzrrrzrzrzrrrzrzrzrzrzrzr sesleri geliyor bu fabrikasyon hatasıdır önemli birşey değil.
buradan çektiğim videolara ve resimlere bakabilirsiniz.
Kutu içeriğinde ses sistemine bağlanabilir kablo + Usb Kablo + Kulaklık ve Kulak büyüklüğüne göre Plastik tutucular + İngilizce - Rusça - İngilizce Kullanım Klavuzu + 512 Mb bellek ve Card Reader + Şarj Aleti.