w910i web browser kayan yazıları gösterebiliyor mu

Morgengabe
18-08-2009, 22:38   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
76 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2004

Selam arkadaşlar,
ben bu aralar w910i almayı düşünüyorum ama web browser'ının http://www.radyomydonose.com.tr/ sağ üst köşedeki çalan şarkı kayan yazısını gösterebiliyor olması lazım.

Elinde w910i olanlar deneyip sonucu yazabilirse sevinirim.

Saygılarımla...

kenzita
19-08-2009, 18:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
233 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

elimde w 910 yok
ama bu telefonun html tarayıcısı var
siteye baktım evet o yazıyı gösterebilir
Browsing and applicationsBesides HSDPA (3.6 Mbps), EDGE and GPRS for fast data transfers,video calls and content-streaming, the handset offers the usualconnectivity capabilities such as USB and Bluetooth with A2DP support.Sony Ericsson lacks WiFi and infrared connectivity.
Sony Ericsson uses the traditional Access NetFront HTML browser. Itdoes more than an all-right job and has plenty of options - you canview the pages fullscreen with no menus showing and you can even browseyour Web pages in landscape mode. It has WAP and picture modes. Itsupports content created for HTML 4.01, xHTML 1.0, CSS and Java script,WAP 2.0. The supported security protocols are SSL/TLS. You can alsobrowse sites in pan & zoom view mode, and it works much likezooming photos. There's a connectivity sub-menu added, where you canset the preferred connection, default page, or local connection. TheNetFront web browser offers an RSS-feed reader, accessible through theMessaging menu. Still the NetFront 3.4 web browser of the Samsung G600is better and features more options such as a virtual mouse pointer.

Browsing GSMArena.com • some of the browser options • browsing in landscape mode
Generally, the Smart-fit function of the browser does well fittingthe web content onto the screen, but you may not find it so cool if youprefer to browse sites in a standard way. Scrolling is fast once thepage has loaded completely.


bu yazıda


It supports content created forHTML 4.01, xHTML 1.0, CSS and Java script, WAP 2.0. The supportedsecurity protocols are SSL/TLS.


deniyor. yani telefon java script ve flash desteğine sahip söylediğin sitede bolca flah ve script var hepsinin sorunsuzca çalışması biraz sıkıntılı  ama yine de ek programlarla biraz destek verebilirsin

tavsiyem internete telefonla girmek istiyorsan daha büyük ekranı olan yazılımı daha gelişmiş telefonlara bakman n73  samsung star  gibi telefonları öneririm

Morgengabe
19-08-2009, 22:09   |  #3  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
76 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2004

valla daha fazla bekleyemeyip mesajından 1 saat önce siparişi vermiştim. Gelince görürüz yapıp yapamadığını.

Bu telefonu seçmekteki sebebim 3G, Walkman telefon ve tasarımı bence çok güzel bir fiyata birleştirmesiydi. Eksi yönlerine de baktım (mesela hoparlör sesi çok zayıfmış) tabi ve almaktan yana karar verdim. internete sürekli telefondan girmek gibi bir niyetim yok. ama örneğin dışardayken internetten sinema seanslarına sıkıntısız bakabilmek veya -sürekli mydonose dinliyorum ve çok güzel şarkılar çıkıyor- şarkıların adlarını hızlıca öğrenmek gibi birkaç ufak tefek işi hızlıca yapabilmek için işe yarar bir browser'ı olmasını istiyorum.

elimde w300i var. opera mini 4.2 ve kendi browser'ı da dahil olmak üzere 4 tane browser yükledim ama hiçbiri o yazıyı gösteremedi. Artı elimde htc qtek var (WM 6.1). bunda internet explorer şarkı adını gösterebiliyor (yazı kaymıyor ama). şarkı değiştiğinde de o kısmı yenileyebiliyor. Bu telefonu kullanmıyorum çünkü garanti bankasının şifrematiği yüklenmiyor o telefona.

Bu soruyu daha önce bir cep telefonu forumunda sormuştum ve 2 gündür cevap gelmemişti. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim...

Saygılarımla...

Morgengabe
21-08-2009, 20:11   |  #4  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
76 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2004

selamlar,
telefon az önce geldi. direkt ayarlarını yapıp mydonose'un sistesini açtım. şu an ekranda sadece çalan şarkı kayan yazısı var ve gerçekten kayıyor :D