uzun zamandır aradğım ancak bir türlü bulamadığım bir elektrnik music vardı klibinde 2 afgan çocuk var bunlar tozun toprağın içinde ellerinde şu 70li yılların koca teyplerinden var ve buna bir kaset koyup çalmaya başlıyorlar dans ediyorler felan sonra tavan bagajında koyun yüklü bir arabaya biniyor kamyon sırtında gidiyorlar falan filan bu parçanın adı neydi hatırlayan var mı acaba bide link verirse sevinirim.
Wanted Music
Çok yararlı bi site burada bulabilirsin;hay Allah razı olsun senden ben neden bilemedim google kusura bakma gardaş bidaha böyle terbiyesizlik yapmam önce google bakarım. ancak okuman varsa yukarı yazdım müziğinadını bilmiyorum!
www.google.com.tr
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
Yok yani gugıldan bi most wanted tracks yazıp bakabilrdin gibi :D burada pek cevap vermezler böyle şeylere:)
yav kardeşim ne most wantedi ben musik aradığım için konu başlığı olarak "aranıyor music" diye belirlemeye çalıştım konunun oyunla ilgisi yok ben yukarıda bahsettiğim gibi iki afgan çocuğun ellerinde koca bir müzik setiyle oynadıkları klipte çalan elektrnik müziği arıyorum.
Son Düzenleme: Ghetto İnsider ~ 06 Kasım 2010 04:07
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,907 mesaj
o şarkıyı biliyorum.. kaset havadan düşmüştü, kaseti takıp arabaya atladılar sonra bankada soydular :D adı neydi :D