WarCraft III Makalesi

VOY
13-08-2008, 17:20   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj

Arkadaşlar WarCraft III 'ü merak edenler için...

Strateji oyunlarını çoğu kişi çok seviyor.(benim gibi) Çoğu strateji oynunun temeli aynıdır. Mesela bir ülke, ırk, şehir ve benzeri şeyler kurarsın sonra işçiler ve askerler çıkartırsın tabi bu sadece insan tabanlı strateji oyunlar için, sonra düşmanınla stratejik planlar içerisinde hareket edip onu bu bölümde tarihe gömmeye çalışırsın. Ben burda şimdi çoğu strateji oyunları sevenler bilir  WarCraft III (3) 'ü tanıtıcam. Bu oyunda yukarıdaki bilgilerle aynı temele sahip. Ama yalnız sırf insan tabanlı değil bu oyunun en büyük özelleklerinde biri. Bu oyunda 4 tane ırk var. Hepsininde tabi farklı özellikleri var.

Bundada bir şehir yani yaşamalanı kuruyorsunuz odun kesip altın madeninden altın çıkartıuorsunuz, savaşçılar üretiyorsunun ,canavarlar yani yaratıklar üretiyosunun , insanlara has helikopter ve tren üretebiliyorsunuz, Knight Online oynayanlarbilir doğru hatırlıyorsam hayat seviyeni yüksetmen için mana 'lar birde kıyafet takı ve benzeri şeyler vardı onları hero larınzda kullanabiliyorsunuz, Campaing bölümü var bölüm atlayarak oyun oynayabiliyorsunuz, Kendiniz seneryo yaratabiliyorsuz. Mesela ben Light Elf ırk'ı olup  Orc (ork) ırkıyla savaşma seneryosu (oyunu [Custom Game]) yapmıştım. Ve benzeri şeyler.Strateji oyunlarını sevenlerin onaması gereken oyunlardan biri ve ya strateji oyunlarına başlamak (oynamak) isteyenlerin oynamsı gereken oyunlardan biri.

Kaynak: http://poet94.googlepages.com/
Not : Asla Reklam değildir!.