Selamun Aleyküm arkadaşlar,
Foruma girmeyeli bayağı olmuş :) Uzun süredir girmeye çalışıyorum ancak javascript sorunundan dolayı sanıyorum üye girişi yapamıyorum. Bir de kırık bileğimden dolayı uzun uzun araştırma yapacak ve sistem önerecek güç kalmadı artık. :) Şimdide Mobil siteden giriş yaptım zaten. Eğer bir yanlış yazım şeklinde falan bir hata olursa kusuruma bakmayın.
Ben geçen sene bu sıralarda bir bilgisayar toplamıştım. Özelliklerini aşağıda yazacağım. Şimdiye kadar oynadığım oyunlarda sorun yaşamamış olmama rağmen Watch Dogs'un optimizasyon özürlülüğünden midir nedir Ultra "Low" da kasma yaşadığım oluyor ve 1440*900 çözünürlükte. Bana kalırsa bu sistemde Ultrada ve bu çözünürlükte oynayabilmeliyim ancak bir öneriniz olur mu diye sorayım dedim. Şimdiden eyvallah.
Fx6300, HD7870XT, 4GB CL9 1600MHZ ve Windows 8 kullanıyorum ekstra bir bilgi gerekirse tekrar ekleme yapabilirim.
Driverıda güncelledim ancak zaten en son nisan güncellemesi olduğu için Watch Dogs ta çok etki etmedi zaten Sadece ultra Lowda daha az kasmaya kavuştum. Ama bu seferde ultrada menüde bile gezemez oldum. Oyun orijinal değil, herkesin yerdiği bir oyunu denemeden salak gibi 60 doları HAYATTA vermem.Verenlere saygı duyarım ancak benim param değerli. 120 liraya yakın para yahu bu. O kadar zengin değilim. Bu arada minerlı versiyon değil.