arkadaşlar ,arkadaşımın e posta uzantısı [email=.......@.....wc].......@.....wc[/email] bu adrese e posta gönderemiyor ve alamıyorum.ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
wc uzantıl e-posta
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
w ile başlayan sadece iki üst seviye alan adı var: .wf(Wallis ve Futuna Adaları) ve .ws(Western Samoa-Bağımsız Samoa Devleti).
OP Yeni Üye
27 mesaj
ben arkadaşla msnde(windows live messengerda) görüşüyorum onda bir sıkıntımız yok sadece mailde sıkıntımız var.mail gönderemiyorum.
OP Yeni Üye
27 mesaj
orasını bilmem ama görüşmemiz gayet normal,yalnız(e posta adresi doğrulanamdı yazıyor)
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
O zaman normal. İstediğin mail adresini o şekilde kullanabilirsin. Doğrulama denilen şey de, o mail adresinin gerçekten olup olmadığını kontrol etmek içindir. Örneğin ben sahip olmadığım "sarisin@bomba.com" mail adresini(ki bence böyle bi mail adresi yoktur) Windows Live Messenger'da kullanabilirim. Ama adımı değiştiremem, "sarisin@bomba.com" e-posta adresi doğrulanamadı yazar.
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 29 Aralık 2009 17:12
O zaman normal. İstediğin mail adresini o şekilde kullanabilirsin. Doğrulama denilen şey de, o mail adresinin gerçekten olup olmadığını kontrol etmek içindir. Örneğin ben sahip olmadığım "sarisin@bomba.com" mail adresini(ki bence böyle bi mail adresi yokturDenedin de mi biliyorsun...) Windows Live Messenger'da kullanabilirim. Ama adımı değiştiremem, "sarisin@bomba.com" e-posta adresi doğrulanamadı yazar.
Yoksa sitenin ingilizce olmasından mı :P
hiç bilemezsin :D