Web adresi almak istiyorum.

alloss
01-07-2009, 11:33   |  #1  
alloss avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
628 mesaj

Selam arkadaşlar.
Yapı sektörüne yönelik olarak tasarladığım bir ürün için web adresi almak istiyorum.
xxxx.com ve xxxx.com.tr şeklinde iki adres. Türkçe karakterler konusunda sorun yaratmayacak kaliteli bir yerden almak istiyorum bu adresleri. Nerden ve nasıl alabilirim? Fiyatları ne civardadır? Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler...

OnlyMann
01-07-2009, 11:44   |  #2  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

tr.net deneyebilirsiniz. ancak fiyatları yüksek olabilir. bilindiği üzere fiyatları belirleyen konu alınacak olan alanın boyutu ne kadar yüksek kapasite alınırsa fiyatlar da o oranda artıyor. daha kullandım çok fazla sorun yaşamadığımı bilmenizi isterim.

alloss
01-07-2009, 12:10   |  #3  
alloss avatarı
OP Yıllanmış Üye
628 mesaj
Alıntı: OnlyMann  
tr.net deneyebilirsiniz. ancak fiyatları yüksek olabilir. bilindiği üzere fiyatları belirleyen konu alınacak olan alanın boyutu ne kadar yüksek kapasite alınırsa fiyatlar da o oranda artıyor. daha kullandım çok fazla sorun yaşamadığımı bilmenizi isterim.

tr.net deneyebilirsiniz derken adres xxx.tr.net mi olacak? Birde web adresi satan sitelerin adresleri neler?
Bu konuda bilginiz var mı?

bybarut
01-07-2009, 12:35   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
938 mesaj

Selamlar;Türkiyede tr ile biten alan adlarını Bildiğim kadarı ile ODTÜ satmakta https://www.nic.tr/ buradan fiyat ve diğer bilgilere ulaşmanız mümkün, şu adrese de bakabilirsiniz http://www.natro.com/  - http://www.doruk.net.tr/ kolay gelsin...

Son Düzenleme: bybarut ~ 01 Temmuz 2009 12:40
alloss
01-07-2009, 12:52   |  #5  
alloss avatarı
OP Yıllanmış Üye
628 mesaj

Teşekkürler bybarut.

hayatın_içinden
01-07-2009, 12:58   |  #6  
Yıllanmış Üye
372 mesaj

Eski bir yapı bölümü mezunuyum senin tasarladığın ürünü merak eddim doğrusu....Tasarladıgın Ürün hakkında açıklama yapabilmen mümkün mü acaba.._?

alloss
01-07-2009, 13:04   |  #7  
alloss avatarı
OP Yıllanmış Üye
628 mesaj
Alıntı: hayatın_içinden  
Eski bir yapı bölümü mezunuyum senin tasarladığın ürünü merak eddim doğrusu....Tasarladıgın Ürün hakkında açıklama yapabilmen mümkün mü acaba.._?

Malesef dostum. Şuan çalışmalarım devam ediyor. Ürün bittikten sonra bu siteden yine yazışırız.

Teşekkürler.

Son Düzenleme: alloss ~ 01 Temmuz 2009 13:09
OnlyMann
01-07-2009, 13:05   |  #8  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj
Alıntı: alloss  
 tr.net deneyebilirsiniz derken adres xxx.tr.net mi olacak? Birde web adresi satan sitelerin adresleri neler?
Bu konuda bilginiz var mı?
tr.net odttüye bağlı bir hosting hizmeti veren bir firmadır. aldığınız isim de xxx.com veya xxx.com.tr şeklinde olacaktır. 

öncelikle alacağınız isimlerin boş olup olmadığına bakmalısınız bunun için www.nic.tr adresini kullanabilirsiniz eğer isim uygun değilse (birileri almışsa) zaten alamazsınız. ayrıca firma ise isim için bir takım belgeler isteniyordu şimdi isteniyor mu bilmiyorum. verdiğim nic.tr adresinde detaylı bilgileri görebilirisiniz.

alloss
01-07-2009, 13:07   |  #9  
alloss avatarı
OP Yıllanmış Üye
628 mesaj

Teşekkürler OnlyMann