Arakdaşlar web cam alıcam ama bütcem kısıtlı .Aradığımda aslına bakılırsa sadece msnden vide görüşmesi değil görüşme dışında güzel efekt vererek resim ceke bilme olanağı sağlayan bi web cam olmalı.ben sağdan soldan duyduğum kadarıyla araştırım bi kaçtane cıartım bakarsanız sevinirim tavsiyernizi bekliyorum.
web cam alıcam sizce hangisi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj
Bütçen kısıtlıysa ilk linkteki ürünü tavsiye ederim. A4 TECH kullandığım ve çok memnun olduğum bir cihaz.Ayrıca efekt olaylarına gelince onları çeşitli ücretsiz yazılımla elde edebilirsiniz
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
338 mesaj
ben philips almıştım onun dışında( o kadarını bile görmedi ihtiyacımın çok kötü çözünürlüğü ,yazılımı iyi olsa da tercih etme ) diğer seçenekleri düşünebilirsin. microsoft ve a4 tech işini görür.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
103 mesaj
arkadaşlar saolun sanrım a-4 tech alıcam tabiki fiyatından dolayı microsoft 42 ytl.A-4 dede resim cekme özelliği var ama efckt verebiliyormuyuz? onu bilmiyorum hocam hangi ücretsiz yazılımlar olduğunu sölermisin eğer yazlımında yoksa onları indireyim.Yorum yapan arkadaşlara tekara teşekkür ediyorum ilgilediğinz için.