tecnost marka web cam ' i ne yaptıysam calıştıramıyorum. kendi driver CD si var . yükledikten sonra cam i takıyorum ancak USB yeni aygıtı tanımadı msj veriyor. bilgisayarcı başka bir driver ile çalıştırmayı başardı ancak üç gün sonra süre sona erdi mesajı ile web cam 'i kullanamadım.orjinal CD si oldağa halde bu aletin calısmaması cıldırtacak . yardım edermisiniz .
web cam sorunsalı
erkanc'ın verdiği adresten bi dene olmazsa aşağıda yazdığımı yap. aynı sorunu bende yaşadım ve aşağıda anlattığım şekilde çalıştırdım.
arkadaşım web camın sürücüsünü sil ve adım adım şunları uygula:
1)Web camını tak ve yeniden sürücüsünü yükle
(eğer çalışmıyor ise ki öyle diyosun aşağıdaki adımlara devam et)
2)aygıt yöneticisinden web camını bul ve sağtuş özellikler güncelleye tıkla.
3)daha sonra interneti seçme.(yani güncelleme için)
4)karşına gelen pencerede sürücüyü kendi göstereceğim yerden yükliyicem mi artık ne ise öyle bi seçenek var onu seç.(yani cd-dvd den felan yükliyecem seçeneğini işaretleme)
5)Daha sonra bilgisayar kendisi bi yükleme yapacak. (elleme yapsın):))
6)Ve web camın kullanıma hazır.
işte ben aynen böyle hallettim sorunumu inşallah yardım edebilmişimdir kolay gelsin
denemeye calıstım ancak aygıt yonetıcısınden web cam satırı bulamıyorum . usb gırıslı olmasından mıdır . nedır ? ,
suzidenemeye calıstım ancak aygıt yonetıcısınden web cam satırı bulamıyorum . usb gırıslı olmasından mıdır . nedır ? ,başka bi usb girişini dene