kamerayı yüklediğim zaman please update your WIN-2K version to service packet4 bu uyarı çıkıyo driver yükledim yine olmadı bilgisi olan varmı...
web cam yükleyemedim..
Merhaba;Uyumsuz bir driver sözkonusu olabilir.Webcamınızın marka ve modelini yazarsanız yardımcı olabiliriz.
1/4 CMOS VGA BİDE BU 2.0 MEGA PIXEL
Kameranız LADOX marka ve kablosuz mu?
MARKASI YAZMIYO SADECE BU BİLGİLER VAR AYRICA KABLOLU HER YOLU DENEDİM OLMADI:(
Vermiş olduğunuz bilgiler webcamınızın marka ve modeli hakkında bilgi vermemektedir.Paylaşmış olduğunuz 1/4 CMOS VGA donanımınızın özelliklerinden biridir.Bu anlamda sizin için yapabileceklerim sınırlı kalmaktadır.İşletim sisteminiz nedir?
windows 2000 kullanıyor iseniz sp4 ile güncellemeyi deneyin büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklanıyor elinizde bulunan driver'i tekrar kurup sorunu çözebilirsiniz.
zaten verdiği uyarıda da göstermiş :D İşletim sisteminizi sp4 e yükseltiniz diye.. :D büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyordur...
YÜKLEMEYİ DENEDİM O DA OLMADI FİLE NOT DİYE BİŞİ GELDİ WİNDOWS 2000 UYARISI GELİYO WND2000 KULLANSAM ZATEN KABUL EDER OLMUYO HER YOLU DENEDİM
sanırım webcam biraz eski... Yeni webcamler var onlardan alıp kullanmayı deneyebilirsiniz... bu kısayoldan çözüm :D
evet sanırım eski başka çare kalmadı:D:D
işletim sistemin win 2000 den sonraysa helhalde vista sp1 veya no-sp1 kullanıyorsan sp1 sayıp hata verebilir aynı durum xp içinde geçerli
vista sp1 kullanıyorum nasıl olcak bu ya:(