Web Programcılığına Adım Atmak

moogerfoogin
23-08-2011, 01:10   |  #1  
moogerfoogin avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
30 mesaj

Merhaba ,

İsmim Mehmet.
Chip'i fırsat buldukça takip ediyorum.Site içeriği ve haberler kısmı olarak.Forum üyesi olmaya yeni karar verdim.

Öncelikle, PC 'yi kullanıyorum (yani sadece social network için değil) müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum genel olarak.Liseyi örgün eğitimden tamamlamama engel sorunlar sebebi ile Mesleki Açık Öğretim Lisesi (Akşam Lisesi) adı verilen eğitim sisteminde Bilişim Tek. / Web Programcılığı son sınıftayım.Bu yıl önümde zorunlu olan bir staj var ve  kısmet olursa önümüzde ki yıl üniversite Radyo & TV.

Danışmak istediğim birkaç şey var.Yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Öncelikle,malum AÖL sistemi olduğu için derslerde yüzey olarak konuları işledik bugüne kadar.Tabii akılda kalıcı bir durum olmadı.HTML in temel kısmını bile hatırlamıyorum.Şimdi Dreamweaver açsam öylece bakar kalırım.Öyle ki CSS Style Sheet oluşturmayı bile unuttum.Bu işi ileri de kendim en azından ek iş olarakta düşünmekteyim açıkçası.
*Peki ya çoğu kişi internetten öğrendiği iddaasında bulunurken ben nasıl öğrenebilirim?
*Bu işin geleceği nedir?
*Maddiyat olarak kuvvetli bir yardımı olur mu?
*Söylenilenlere göre, bir gecede site tasarlayıp binlerce lirayı yada dövizi kazanma olasığı nedir?
*Nereden başlamalıyım?
*Hayatımı etkilemeyecek şekilde, müzikten beni alıkoymayacak bir şekilde nasıl ilerletebilirim?
*İlla ki gidip sertifikalar kazanmalı mıyım?
*Bilge Adam gibi bir yere elimde olup olmayan herşeyi verip uçuk fiyatlar ile iyi bir eğitim mi almalıyım?

Biraz uzun yazdım ama tam anlamıyla merak ettiklerimin hepsi burada.

Teşekkürler. :)