Web Site Açacam Yardım!

yattaradinho
15-03-2011, 23:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar ben bir web site açmak istiyorum. İlkönce bir host ve domain almam gerekiyormuş. Ben bir ticari site açacamyani ev satışı yapan bi şirket için orta halli bi site. Sitede evresimleri ve yazılar olacak.. Bu resimler ve yazılar için Kaç mb'lıkhost yeterli olur? Bide host ve domain almak için güvenli ve kalitelibi site söyleyebilirmisiniz? Şimdiden Teşekkürler...

serhan1977
07-04-2011, 00:36   |  #2  
Taze Üye
4 mesaj
Alıntı: yattaradinho  
Arkadaşlar ben bir web site açmak istiyorum. İlkönce bir host ve domain almam gerekiyormuş. Ben bir ticari site açacamyani ev satışı yapan bi şirket için orta halli bi site. Sitede evresimleri ve yazılar olacak.. Bu resimler ve yazılar için Kaç mb'lıkhost yeterli olur? Bide host ve domain almak için güvenli ve kalitelibi site söyleyebilirmisiniz? Şimdiden Teşekkürler...

içerisinde internet sayfası yapma programları  bedava sunulan bir hosting firmasına bak derim, en matıklısı bu. ha istersen de sana da tavsiye ederim. www.flipperhost.com var. bende oradan alıyorum.

kes1925
20-02-2012, 18:26   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaş host alırken dikkat et derim ben sana. çünkü o nasıl bir şeyse hala anlamış değilim, neredeyse her ay sitem kapandı 5-6 gün. çok fazla konu yüklüyormuşum, bir de fotoğaf. sonra bu dertten kurtulduk derken şimdi ziyaretçi sayısı arttıkça site gene kapanır oldu. çok şükür son 2 aydan beri böyle bir derdimiz kalmadı. umarım bri daha olmaz. biz bunu bilmiyorduk öğrenmiş olduk,sana da tavsiyem bu ;)  www.mobilyadunyaniz.com daha yeni olmasıan rağmen hemen büyüdü ve bu host denen zımbırtı yüzünden nerdeyse batıyordu gül gibi site.

kurbak
21-02-2012, 20:52   |  #4  
kurbak avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
96 mesaj

Şu anda 1. sırada natro.com var oraya bi bak derim. E-maillerime cevap vermediler benim ama neyse(müşterisi değilim şuan ama müşterilere hizmette eksiklik göstermiyorlarmış etrafımdaki profesyonel webciler öyle dedi.) Bazı soruların olursa "alastyr" var burada hemen cevap veriyorlar kolay gelsin.