Web site bandwith

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
BwT
12-03-2004, 18:40   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
720 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Merhaba arkadaşlar,

Hack konusunda fazla bilgim yok.sorum şu; herhangi bir prog. vs. yardımıyla web sitelerinin bant genişlikleri doldurulabilirmi? son birkaç günde olanlar bana böyle birşeyin olabildiğini gösteriyor.hiç kullanmadığım halde 1 GB. trafik dolmuş.dolayısıylada site kapanmış.

Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.Bir daha böyle birşey olmaması için ne gibi önlemler almalıyız? Siteyi en yakın ne zaman eski haline getirebiliriz?

teşekkürler..

hasanyasin
12-03-2004, 18:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,100 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bant genişliğin rahatça dolabilir sevgili BwT. Güzel siteniz yerinde,

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

mesajını görmek gerçekten çok üzücü... Üzgün İstersen hosting firmasıyla görüş ve sistemlerini acilen kontrol etmelerini söyle. Bu problemin onların sunucu güvenliklerinin olmayışından kaynaklandığını da iddia edebilirsin. Bu bir worm işi de olabilir, birilerinin bilinçli olarak yaptığı bir şey de... Bundan sonra, sunucunun belli bağlantı sınırlamaları getirmesini de isteyebilirsin hosting firmasından. Mesela aynı ip numarasından aynı anda açılacak eşzamanlı bağlantı sayısının sınırlanması gibi...