arkadaşlar web sitesi hazırlama için sizce en iyi program hangisi bide web sitesi hazırlamak için bir kaynak kitap tavsiye edebilirmisiniz
Web Site Tasarımı İçin en iyi yazılım hangisi ?
HTML,PHP,Cold Fusion, java Server Pages için Dreamweaver.(Adobenin)
ASP.NET, HTML, ASP için Visual Web Developer.(Microsoftun programı)
Gerisini tanımam. Dünyanın en iyi programı bu ikisi.
Son zamanlarda Microsoftun Expression Web i baya iyi hem php hem asp hem asp.net için.
cevabın için teşekkür ederim bi de bu işe sıfırdan başlayan için önerebileceğin kaynak kitap vb. yayınlar var mı ?
tekrar ilgin için teşekkürler
hiç bunların kitabını almadım devamlı internet birde kendim durmadan üstüne düşerek deneme yanılma ile tasarımı geliştiridm ben asp.net üzerine yoğunlaştığım için çoğunlukla programlamatik işlem yapıyorum.
html içindeki grafik tasarımını şirketteki grafiker yapıyor ben ise html e oturtuyorum ;)
önerim html i geliştirmen ilk önce. çünkü web de temel html dir ;)
bu yüzden kitap öneremiyorum. Yalnız aklında bulunsun sakın 5 günde tasarım öğrenin 10 günde web siteniz olsun vb hikayelerine kanma yalandır. çünkü hiçbir gerçek web programlamacı kişi 10 günde öğrenmemiştir bu işi. ben 7 senedir bu işteyim son 4 sene ağırlık web de ama hala öğreniyorum...
sınır yok.
anladım teşekkür ederim saten 5-10 günde olacak iş değil saten uzun vadeli düşünüyorum ama başlarken yanlış başlamak istemediğim için danışmak istedim temelsiz bina olmuyor saten o yüzden html den başlıyacam tekrar ilgin için teşşekkürler iyi çalışmalar
Nvu programı güzel.Kaynak olarak:
http://www.bedavasiteyapmak.com/