www.000webhost.com'a üye oldum bana adres verdiler. Ben burda kendime kişisel web site nasıl yapabilirim biri lütfen anlatsın bana
web site yapmak istiyorum
İlk önec sana şöyle söyliyim sen buradan hostunu almışsın free host bu hostlar pek güvenlir olmamakla birlikte yeni başlayanlar için bulunmaz niymetti istersen paralı host al ve domain siteni tararla yani hazılara ve bu aldığın hosta yayınla bu konularda san yardımcı olabilirim.
İlk önce öğreneyim şu işleri olmazsa zaten paralı açtıracaktım
Peki bn burda nasıl web site kurabilirim?
hostun var domainin var web sayfan hazırsa ftpden bağlan dosyaları at bukafar.
frontpage veya nvu ve turkce yamsın indir. frontpage parlıdr yanlız nvu yu kulan sen siteni kur hostuna at
hostunun uzantısı ne ? siteismi.000.webhost.com dielim sen onu www.tr.cx ten site ismi.tr.cx te yaprsan süper olur..
once siteni kur diğerli koly ftp desteği varsa cok iyi olur
Bence free host baştan kullnma sonra free host sayipleri çok ağladı ucuz hostlar var istersen bir kaç yere yçnlerndire blirim.
Once denme amclı free host kulan bytehost 50megs somee gibi GUVENİLİR siteler var para ile alcağın hostalra nerdeyse aynı özelikleri var..
şu anda çoğu host firmsı bedava reklamını yayınlam karşılığnda host veriyor bunlrar başvur.
Gördüğüm kadarıyla , yazdığın site Ücretli Domaın + Host hizmeti vermektedir...
Öncelik olarak ücretli alacaksan , ozaman fiyatları takip etmeni öneriyorum çünkü 5 ytl den başlayan siteler alabılırsın :)
Ücretsiz açacaksan siteni , ozaman www.forumotion.com dan almanı öneriyorum çünkü acemı ve gelişmek üzere olan kişiler için yapılmış bir forum türüdür.
Forumotionun Örnek Görünümü :
İyi günler :)
Arkadaşım hepten bedava değil ama,bedavaya yakın yıllık 20 TL'ye site sahibi olabilirsin.Linkini veriyorum buyurun:http://tinyurl.com/qjxwfme