Sitemin arayüzünü biraz değiştirdim. Şarkı dinleme ve wallpaper koydum. Şimdi siteyi kaç kişinin ziyaret ettiğini gösteren bir şey yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? İkinci olarak ise rss yayını koymak istiyorum. Bunun için hangi programı tercih edersiniz? (Lütfen türkçe olsun)
Web Sİtem Nasıl Olmuş v.2.0
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
<script language="Javascript"><!-- function getCookieVal (offset) { var endstr = document.cookie.indexOf (";", offset); if (endstr == -1) endstr = document.cookie.length; return unescape(document.cookie.substring(offset, endstr));} function GetCookie (name) { var arg = name + "="; var alen = arg.length; var clen = document.cookie.length; var i = 0; while (i < clen) { var j = i + alen; if (document.cookie.substring(i, j) == arg) return getCookieVal (j); i = document.cookie.indexOf(" ", i) + 1; if (i == 0) break; } return null;}function SetCookie (name, value) { var argv = SetCookie.arguments; var argc = SetCookie.arguments.length; var expires = (argc > 2) ? argv[2] : null; var path = (argc > 3) ? argv[3] : null; var domain = (argc > 4) ? argv[4] : null; var secure = (argc > 5) ? argv[5] : false; document.cookie = name + "=" + escape (value) + ((expires == null) ? "" : ("; expires=" + expires.toGMTString())) + ((path == null) ? "" : ("; path=" + path)) + ((domain == null) ? "" : ("; domain=" + domain)) + ((secure == true) ? "; secure" : "");}function DeleteCookie(name) { var exp = new Date(); FixCookieDate (exp); // Mac Bug için düzeltme exp.setTime (exp.getTime() - 1); // cookies geçmişi var cval = GetCookie (name); if (cval != null) document.cookie = name + "=" + cval + "; expires=" + exp.toGMTString();} var expdate = new Date();var num_visits; expdate.setTime(expdate.getTime() + (5*24*60*60*1000)); if (!(num_visits = GetCookie("num_visits"))) num_visits = 0;num_visits++; SetCookie("num_visits",num_visits,expdate);//--></script> <script language="Javascript"><!-- document.write("<font size=3 face=tahoma><b>"+num_visits+"</b></face> kere bu sayfaya girildi.");//--> </script>
Altıntı !
FeedBurner Kullanabilirsin ama birazda Xml bilgisine Ve sayfalardan xml'ye veri aktarımını bilmen gerek.
Site oldukca basit yerinde olsam ücretsiz hosta Snitz Forum Kurabilirdim Seosuda max web portal oldumu tamamdır canavar qibi site sana . hem qörsel hem iceriksel ;) TAvsiyedir. istersen dene biraz.
Bektash kardeş bu benim ilk sitem olduğu için acemiyim. Evimde internet olsa neler yaparım neler ama int cefeden ancak bu kadar uğraşabiliyorum. Bu arada FeedBurner ı kullanmak için kayıt falan olmak gerekliymiş. Bende int olmadığı için bunu maalesef kullanamayacağım. Yine de sağol.
İnet cafede Dediqim İşleri yapman Maximum 15 Dk. alır. İçerik ekleme vs. ortalama 1 saate o siteyi yayına hazır hale getirebilirsin En azından ilk sitendeki qibi html sayfalarını yazmakla uqrasmassın ilk'e qöre qüzel :) Ama qelistirmeye bak ;)
Bak burada birşey buldum. http://www.000webhost.com/56305.html
Buradan site kurayım mı? İngilizcem olmadığı için tam anlayamıyorum. Biraz aydınlatırsanız sevinirim. Sanırım ücretsiz ve 250 mb alan veriyor.
Ftp account kısmından Ftp kullanıcısı olustur.
soulmy@@x3demob.cpx3demo.com gibi
ftp sifreni aktif et daha sonra tarayıcına adresini yaz ornek ftp.ornek.com gibi giris yap dosyalarını www icersine gönder tekrar dene acılacaktır ;)
Pardon Linu^x'mus sistem Public_html klasörünün içine atıcaksın dosyalarını
dosyaları yükledim derken html dosyalarından bahsediyorum. http://www.soulmy.com/ linkini açıyorum ama olmuyor. Bilen biri yok mu
diyorumki file manager kullanma ftp den at dosyalarını 0k + site destelemesi lazım ama Html desteklemiyor olabilir Sen birde .php sayfası yap dene bakalım calısıcak mı ?