.com uzantılı web sitesi nasıl açılır ? Lütfen yardım edin. Şimdiden Teşekkürler
Web sitesi nasıl açılır
Öncelikle kendinize güvenilir bir yerden araştırma yaparak bulabilirsiniz Host alan ve domain (ismin.com) şeklinde satın almalısın.. Eğer site açmayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim bu konuda uygun paketler var..
Arkadaşlar öncelikle webtasarım html vs.. gibi kodlardan birazda olsa anlamanız lazım sitenizin şeklini düzeltmek için tabi bunu yapıcak kişiler var parayla yada yardım sever kişiler ücretsizde yapabiliyor..
Öncelikle bir firmadan kendinize ait host alan almanız lazım blog mu yoksa forummu acıcaksınız bunları göz önunde bulundurarak blog için 50 mb forum için 500 mb alanla başlayabilirsiniz daha sonra yükseltme şansınız var tabiki..
host işini hallettikten sonra kendinize ait (siteismi.com yada net vs..) gibi domain almanız lazım ilk başlamaya göre bu host + domain forum için yıllık 59-60 ytl falan (500 mb alan + 50 gb trafik + cpanel tr )
Bunların yanında ücretsiz sitede acabilirsiniz free siteler var ama ben tavsiye etmiyorum kesnlikle çünkü o kadar uğraştıgınız emek bir dk içinde silinebilir ve pişman olursunuz en iyisi ücretli mini paketler kullanmak zamanla professıyonel oldukca daha çok alan alırsınız kendinize