WEB Tabanlı Muhasebe Programı

levyekan
09-11-2012, 12:38   |  #1  
levyekan avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

Uygulama Hem web hem de destop biçimli aynı anda kullanılabilir.


1TÇ Şirketinin Tüm uygulama çözümleri AÇIK KAYNAK Kodlu olarak dağıtır.Her türlü müşteri talebi kolayca gerçekleştirilebilir.

1TÇ:Ticaret Yönetimi + Genel Muhasebe

Online olarak deneyin 

 http://www.1tc.com.tr/1centerprise/web.php 

 Demo indirme linki. 

http://1tc.com.tr/muhasebe-ticaret-programi-indir/

Tüm ticari faaliyetlerin takibi ve bunlardan doğan muhasebesel detayların takibi.

Genel Muhasebe işlemleri; Beyannameler
• KDV-1 
• KDV-2 
• Muhtasar Beyanname 
• Geçici Vergi Beyannamesi 
• Gelir vergisi beyannamesi 
• Kurumlar Vergi si Beyannamesi 
• Ba / Bs formu 
• E-Beyanname 

Raporlama
• Muavin Defteri 
• Mizan 
• Yıllık, Aylık, haftalık ve Dönemsel Mizan 
Günlük Mizan / İki Tarih Arası Mizan 
Dövizli Mizan Tablosu 
• Departmana (masraf merkezi) göre mizan 
• Departmana (masraf merkezi) göre mali tablolar, bilanço 
• UFRS - TFRS


Tüm detaylar için


midyen
17-03-2016, 09:20   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2012

Lila Mobil Muhasebe programını öneriyorum. Yeni nesil muhasebe yazılımı. Web tabanlı. Tablet /cep telefonları, mac  dahil tüm tarayıcılarda çalışıyor. istek kendi pc nize yükleyin isterseniz bulut sunucularda kullanın.

ister satın alın isterseniz kiralayın.

Kobilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir.

Stok yönetimi,
Cari borç- alacak takibi,
Müşteri analizi,
Karlılık durumu vb. ticari faaliyetleri ile ilgili sayısız işlem ve hareketleri takip eden web tabanlı online muhasebe programıdır.

Barkod takibi,
Seri Takibi,
Sipariş ve irsaliye takibi vs de yapabilen bir uygulama.

Lila Mobil de CRM, E-fatura, N11 Entegrasyonu, gittigidiyor entegrasyonu, hepsiburada entegrasyonu, üretim, döviz takibi vs. detay modüller mevcut.

Lila Muhasebe, kullanımı kolay, online muhasebe otomasyonudur.

osman tan
05-09-2016, 15:05   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Merhaba,

Biz web tabanlı online ön muhasebe programı olarak 1 yıldır planports kullanıyoruz. Gayet memnunuz.

İçerisinde, cari hesap takibi, kasa ve banka hesapları, çekler, faturalar, tüm ödeme ve tahsilat hareketlerini yönetebilirsiniz. Ayrıca çok kolay kullanılabiliyor. Destek sayfasında kullanım kılavuzu da mevcut. İlgilenen arkadaşlar için.

Bir kaç uygulama daha denedik ancak küçük işletmelere daha uygun diye düşündük.

ulaşım adres: https://www.planports.com
eğitim sitesi: http://help.planports.com

Son Düzenleme: osman tan ~ 08 Eylül 2016 10:19 Neden: erişim adreslerini ekledim.
dargman29
12-05-2018, 00:56   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2017

önerisi olacak kimse var mı

AKaymaz
25-07-2018, 12:36   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2018

Dijitalleşmenin getirdiği avantajları kullanabileceğimiz, yerli ve düşük maliyetli bulut tabanlı ürünleri çok araştırdık. Üstelik artık bu ürünler sadece ön muhasebe sunmuyor; mobil erişim, crm/müşteri ilişkileri, görev yönetimi, satış pazarlama, teklif yönetimi ve milyon dolarlık sistemlerde olan raporları da sunuyor.

Biz de ofisteki pc'de çalışan sistemi çöpe atmak istediğimizde; yukarıda saydığım kriterleri araştırdık. Bu ihtiyacımızı karşılayan en az 3 tane iyi ve yerli ürün olduğunu gördük. Bu tür yerli ürünleri görmek insanı mutlu ediyor. Üstelik Micro, Logo, Zirve vb gibi Amerikan veya İsrail kökenli Capital şirketlere satılmamışlar. 

Şirkete özel site, destek, kurumsal yapı, tecrübe, mobil çözümdeki farklar ve maliyetlerde ki sürpriz fiyatlar nedeniyle biz de mobiliys'i (Mobil İş Yönetim Sistemi) tercih ettik. Üstelik kullanıcı başı da para almıyorlar, adamlar bu konuda nirvanaya varmışlar, ne sorduysak ek maliyet yok dediler. Sistemden gönderilen Mailler, Findex Entegrasyonu, Kolay Tahsilat, e-Fatura entegrasyonu için Mobiliys'e ek bir ücret ödemiyorsunuz :)

YükselSolmaz
02-08-2018, 10:04   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2018

Dış cephe yalıtımı ve boya işiyle uğraşıyoruz. Teklif, stok ve fatura takibini yapamaz hale gelmiştik, artık işin içinden çıkamıyorduk. Mesela adama teklif vermişiz aradan 1 ay geçmiş adam gelin yapın diyor. Biz Excel'de karadüzen teklif hazırlıyoruz gidiyor, teklifin nerede olduğunu bırak kimin verdiğini bile hatırlamıyoruz bazen. Sonra tahsilatı da ayrı bir mesele. Biz iki ortağız kim kime ne teklif vermiş sonrasında ödemesi nasıl alınmış büyük problem olmaya başlamıştı. Keza stok ve fatura da aynı, depo mal dolu ama hangi malı hangi fiyattan almışız ödemesini ne zaman yapmışız, çek mi senet mi derken artık bu işleri yoluna koymanın vaktinin geldiğini düşünüp böyle bir program arayışına girdim. Üstteki kullanıcının yazınızı okuduktan sonra Mobiliys'e demo talebinde bulunmuştum. Programda birçok modül var ama bana ihtiyacımı sorup ona göre bir demo hazırladılar(Teklif, Tahsilat, Stok ve Fatura modülleri). Bu programın henüz 1 haftalık kullanımı bile derin bir nefes aldırdı. O kadar büyük bir şirket olmamamıza rağmen işin işinden çıkamaz haldeydik. Şimdi kim ne teklif vermiş, kim teklifte ne düzenleme yapmış, kim kimden ne kadar ne zaman tahsilat yapmış, çeklerin ve senetlerin durumları ne, stokta ne kadar mal var vs. her şeyi evde yattığım yerden telefondaki mobil uygulamalarından takip ediyorum. İş akışı diye bir ekranları var Facebook, Twitter gibi sürekli takip etme bağımlılığı başladı, her işlemi orada görebiliyorum. Ek olarak en beğendiğim özelliklerden birisi de çekleri direkt olarak programın içinde Findex üzerinden sorgulayabiliyoruz. Herhalde bu dükkan açık kaldığı sürece kullanırız bu programı. Zaten böyle bir program kullanmasaydık yakında bir dükkan olmayacaktı. Tavsiye için de tekrar teşekkürler.

Emin26
22-04-2019, 14:23   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2018

Bende sizlere Evobulut u öneriyorum. Hem müşteri takibi yapabileceğiniz, hem faturalandırma, teklif ve sipariş modüllerini kullanabileceğiniz hem de muhasebe modüllerine erişebileceğiniz bir program. Arayüzü kullanımı oldukça kolay ve müşteri dostu bir yazılım. 

Ayrıca bulut tabanlı olması da hem veri gizliliği ve güvenliği açısından da oldukça etkili. Biz bir eğitim danışmanlık firmasıyız. Verdiğimiz hizmetlerin faturalandırma süreçlerini takip edip en son olarakta işlemlerimizi muhasebeleştiriyoruz. Yaklaşık 1 yıldır bu programı kullanmaktayız. 

Müşteri memnuniyeti de çok önemlidir bu tarz işletmeler için. Bizlerde kendilerinden yeri geldiğinde yapamadığımız işlemler için destek alıyoruz. Oldukça verimli bir şekilde sorunlarımıza çözüm buluyoruz. Anlık olarakta destek alabilmekteyiz.

İncelemek isteyenlere linki bırakıyorum arkadaşlar. Evobulut Muhasebe

Aslanlar
20-04-2021, 18:38   |  #8  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2018

Aymet Muhasebe kullanıyorum, tavsiye ederim.