Evet, Yanlıs okumadınız...
Ben yawhoo.net sitesinin admini emrah,
Asagıda kısaca degindigim sponsor firmalarla beraber bir web tasarım yarısması duzenlemekteyiz.
Arkadaslar Ana Odul Sponsorumuz, Sayginligini tum trakyada kanitladiktan sonra sesini turkiye geneline yaymak isteyen
ACADEMY ENGLISH YURTDISI EGITIM DANISMANLIK, Hosting Sponsorumuz ise kisa bir zaman sonra faaliyete gececek olan
hostcunuz.com firmasidir.
Ayni zamanda hitr.net ise bu organizasyonun "tanitim&guvenlik" sponsoru olarak bu guzel projede yer almaktadir.
Oduller alanında gercekten cok iddialıyız bakalım begenecek misiniz?
Web Tasarim Yarismasina kayit icin;
adresine girerek sitenizi topliste ekleyiniz, siteniz otomatik olarak yarisma kapsamina alinacaktir.
Turkiye`de cigir acacak bu yarisma organizasyonunda istedigimiz sonuclari elde edince cesitli basin kuruluslarina bu olaydan bahsedecegiz, hatta ilgili ar-ge calismalarimiz basladi.
Ve kısa bir süre once düzenlediğimiz projeye bir yanıt
Vatan Gazetesinin My Pc dergisinden geldi...
ilgili haber icin ana sayfamızdan belirtilen linke tıklayınız
Yawhoo.Net ve organizasyona katılan siteler yaklasık yarım sayfa ayrılarak tanıtıldı.
Projemizde yarısmamıza yönelik
400 site katilimi hedefliyoruz. Sizleri de aramizda gormek bize keyif verecek.
p.s: Toplist hizmetinden yaralanmak icin yarismaya dahil olmaniz gerekmez, kural olarak her yeni katilim potansiyel "yarisma adayi" olarak degerlendirilmektedir. Yarismaya dahil olmak istemediginiz takdirde admin@yawhoo.net adresine bu isteginizi bildirebilirsiniz. Yarisma boyunca siteniz hit almaya devam edecek ancak juri oylamasina dahil edilmeyecektir.
----------------------------------------------
iSTE ODULLERINIZ:
----------------------------------------------
KAZANAN;
3 KISIYE INGILTERE`DE 2 YILLIK INGILTERE VIZESI ILE DIL EGITIMI IMKANI (1.ye ucretsiz, 2.ye %50 3.ye %25 indirim) (oduller baskasina(tanidiginiza) devredilebilir, bu durumda vize islemleri sizin belirlediginiz yeni hak sahibi adina duzenlenecektir)
CESITLI HOSTING PAKETLERI (50mb, 25mb, 15 mb)
SURPRIZ HEDIYELER
Saygilarimizla
Yawhoo.Net, Hitr.net, WEB TASARIM YARISMASI yonetimi
p.s: kararinizi vermeden once lutfen uyeligini gerceklestirmis saygin websitelerine goz atiniz..
bu sansi kacirmayin INGILTEREDE EGITIM hayalleirnizi ertelemeyin.