Web tasarım

senosimo6767
23-02-2012, 22:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

Arkadaşlar lütfen bilen söylesin bir web sitesi nasıl kurulur.Hangi firmalardan hosting ve domain almalıyım sınırsız trafik vesınırsız alan alıcam.Kodlama nedir ve nasıl yapılır.Bilen varsa lütfen cevap yazmadan okuyup geçmesin.Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Joe Black
24-02-2012, 04:39   |  #2  
Taze Üye
7 mesaj

ihs.com.tr 'den domain almanı tavsiye ederim.
domaini aldıktan sonra bir host bulman lazım. Hostu özel hostta bulabilirsin aynen domiani aldığın siteden de sağlayabilirsin.
Sana sınırsız trafik diye gelen birisi olursa sakın inanma çünkü sınırsız trafik diye birşey yoktur.
Bir web sitesi kuracak isen öncelikle ne yapacağına karar vermelisin.
Örnek;
kişiye özel web site olucaksa, özel kodlama yaparak script yapman lazım.
forum kuracaksan vbulletin, smf, mybb vs. kurman lazım.
benim forumum var vbulletin: www.forumrenkli.com örnek forum olarak bakabilirsin.
blog kuracaksan wordpress, joomla vs. kurman lazım.
Kodlamaları yapman için html bilgin olması lazım zaten o yoksa eğer kodlama ile alakalı hiç birşey yapamazsın.

bunları tek tek nette araştırarak bulabilirsin.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Son Düzenleme: Joe Black ~ 24 Şubat 2012 04:40
senosimo6767
24-02-2012, 16:06   |  #3  
OP Taze Üye
18 mesaj

Saol yardımın oldu ama ben kendime oyun indirile bilecek güvenli hiçbir şekilde virüs olmayan bir site yapmak istiyorum.Birde html bilgisini nerden edine bilirim tam doğru ve net olarak.

gar.r
14-03-2012, 21:40   |  #4  
Taze Üye
7 mesaj

Uzun süredir Teknotelile çalışıyorum. Aldığım Hosting ve Domain hizmetinde yada firmayaerişimde bi sıkıntı yaşamadım. 7/24 erişimi oldukca hızlı , açılan yardımçagrıları kısa sürede cevaplanıyor bana sorarsanız size altarnatif olarak Teknotelservislerini deönerebilirim.