Profesyonel Ve Hesaplı Yazılım-Tasarım[/renk="#CC0000"]-Reklam-SEO-E-Ticaret-Google Reklam-Programlama hizmetleri için bize ulaşın:
www.bireyticaret.com
0(212) 545 40 46 (7/24)Eyüp yolu no:14 kat:1/4 ( parkhan ) Gaziosmanpaşa/İstanbul
Web Tasarımda Dönüm Noktası!!..
-samuel-Profesyonel Ve Hesaplı Yazılım-Tasarım[/renk="#CC0000"]-Reklam-SEO-E-Ticaret-Google Reklam-Programlama hizmetleri için bize ulaşın:Siz önce foruma konu olarak açtığınız reklamın tasarımını kıvıramamışsınız...
www.bireyticaret.com
0(212) 545 40 46 (7/24)Eyüp yolu no:14 kat:1/4 ( parkhan ) Gaziosmanpaşa/Son Düzenleme: Süleyman. ~ 24 Nisan 2009 12:47
cidden ya daha forumdaki renk kodlarını kullanamıyor bir de Web tasarımda dönüm noktası diyor. herhalde geri dönüşümden bahsediyor arkadaş :D
yaaa arkadaşlar heveslerini neden kursaklarına diziyorsunuz ki...onlar çok sevecen insanlar web sitelerinden bir alıntı; aslında onlar bizi çok seviyor..:D
Firmamız Hakkında
Biz bu ülkeyi ve ülkeye ait tüm değerleri seviyoruz.
Biz bu ülkedeki herkesiminin teknolojiyi rahatça kullanabileceğine inanıyoruz.
Biz bu ülkeye profesyonelliği ucuza getirmek için geceli gündüzlü çalışmayı seviyoruz
Biz Sanal dünyada her kesin pay almasını istiyoruz.
Biz sanal alemde Türkiyelileri dünyanın en iyisi olarak görmek istiyoruz.
Biz takliti sevmiyoruz.
Biz taklit edilmeyi seviyoruz.
Biz üretmeyi seviyoruz..
Biz Gaziosmanpaşa/İSTANBUL'dayız.
Biz Sekiz kişilik bir ekibiz.
Biz 0212 545 40 46 telefon numarasını arayanlara yardımcı oluyoruz.
Biz Parası olmayan firmalara da site yapıyoruz.
ve son olarak biz bu yazıyı okuyan herkesi seviyoruz
yaa şimdi hatırladım ben bu arkadaşa bir konuda yardımcı olmuştum profesyonel bir flash tasarımcısıdır kendisi lütfen.. https://www.chip.com.tr/forum/Fla ... en-tes_t101228.html