Arkadaşlar webcamden biri beni izliyor galiba acaba izlenip izlenmediğimi nasıl öğrenirim.
Ve bundan nasıl kurtulurum
Webcam den izlenme
cameranı pcnın arkasına cevır yada usb gırısınden cıkar.
kameranı bağlantı yerinden çıkar
Laptop kullanıyorum pcde entegre kamera mevcut dolayısıyla kamerayı çıkarma şansım yok
Ayrıca sistemimde kaspersky internet security 8 yüklü ve tam taramada bir sorun bulmadı.
bence korkmana gerek yok kımse boyle bısey yapmaz...
bencede böyle birşey olmaz
Oluyor işte dostlar olmasa adam benim ne yaptığımı nerden bilecek
Bir çözüm lütfen
olur gayette güzel olur :), tanınmaz hale getirilmiş bir server atmıştır o şekilde görebilir sizi geneli güvenlik duvarına yakalanmıyor zaten, webcam in sürücüsünü kaldırmayı deneyin sistemden yada açık portları gösteren bir programla portlarınızı kontrol edin, tanınmayan tüm portları modem den veya güvenlik duvarıyla kapatın
zone alarm ı kullanmalısın herhangi bir porttan giriş olursa sana haber verir engellersin..
muammerturkmenolur gayette güzel olur :), tanınmaz hale getirilmiş bir server atmıştır o şekilde görebilir sizi geneli güvenlik duvarına yakalanmıyor zaten, webcam in sürücüsünü kaldırmayı deneyin sistemden yada açık portları gösteren bir programla portlarınızı kontrol edin, tanınmayan tüm portları modem den veya güvenlik duvarıyla kapatıPortları nasıl kontrol edebilirim dostum bi yardımcı olsan(İşletim sistemim vista)
Son Düzenleme: bayx6 ~ 11 Ekim 2008 00:36
Bal gibi izlerler hatta bir ara vlc player ile bile izleme yapabiliyorlardı.En iyi çözüm gereksiz ve en çok saldırı alan portları kapatmak ve kameranın önünü herhangi bir şeyle kapatmak olsun örneğin hafif yapışkan bir madde herne olursa.Kullanım dışında kamerayı görüntü vermeyecek şekilde kapatacak.
bayx6Portları nasıl kontrol edebilirim dostum bi yardımcı olsanbu programı indir sonrada kırmızı olan yerlerin üzerine tıklayarak yeşil olmalarını sağla.sadece NetBIOSu önce ağ bağlantılarından kapatıp sonrada programda tıklayıp kapat diğerlerini direk kapatabilirsin.NetBIOSu ağ bağlantılarından kapatmak için ağ bağlantıları<sağ tık<özelleştir<yerel ağ bağlantısı<sağ tık<internet erişim kuralları iki kez tıkla<gelişmiş<wıns<oradan kapatabilirsin.bazı yerleri tıklayınca önce sarı kalabilir pc'i açıp kapatınca yeşile döner böylece açık portları kapatabilirsin.hepsi yeşil olana kadar dene,kolay gelsin.(İşletim sistemim vista)
ufak postit denen kağıtlardan kullana bilirsin yapıştır camın önüne isterse görsün