Merhaba arkadaşlar...
webcam almayı düşünüyorum.Hangi marka önerirsiniz veya kullananlar ne diyor.video çözünürlüğü enaz 800x600 veya 1.3mp olacak.
creative philips codegen veya diğerleri...hangisi daha net çözünürlük sağlıyor.tecrübesi olan varmı.
WEBCAM TAVSİYE
Ben a4tech kullanıyorum çok iyi görüntü veriyor bence onu kullan.
aykut_26 a katılıyorum.A4 tech PK635 fiyat/performans açısından çok başarılı.görüntü kalitesi üst düzeyde.ihtiyacına göre mikrofonlu mikrofonsuz çeşitleri de var...
Piranha'yı iyi olarak duydum. ben takip etmiyorum kamera markalarını. O yüzden fikrim olmayacak.
bende a4 tech kullanıyorum. tüm modellerine kefilim:) güzel sonuç veriyolar hakikaten.
pricetoperformanceaykut_26 a katılıyorum.A4 tech PK635 fiyat/performans açısından çok başarılı.görüntü kalitesi üst düzeyde.ihtiyacına göre mikrofonlu mikrofonsuz çeşitleri de var...çözünürlük 800x600 mü benim düşüncem VGA almamak.
arkadaşlar creative phılıps codogen bu markaların 1.3 ünü kullanan varmı.veya 800x600 da olur..
valla benim fazla bilgim yok kendim daha kullanmadım.ama yeni sistemimde kullanıcam.çoğu net cafe'de bu ürün kullanılıyor ve bana oldukça çözünürlüğü başarılı geldi.ama değer olarak tam bilemicem.
dediğim ürün bu.özelliklerinden bi incele istersen.hoşuna giderse alırsın ;) 640x480 yazıyor.çözünürlüğünde ama bir test etme imkanın olursa bana hak vereceksin :)
pricetoperformancevalla benim fazla bilgim yok kendim daha kullanmadım.ama yeni sistemimde kullanıcam.çoğu net cafe'de bu ürün kullanılıyor ve bana oldukça çözünürlüğü başarılı geldi.ama değer olarak tam bilemicem.ya iyi güzelde ben bunu notebook için alıyorum.Ekranın üstüne takılabilen bişey olsun istiyorum.A4tech görüntü olarak iyi biliyorum ama philips creative onlar hakkında tecrübem yok.acaba kullanan varmı diye araştırıyorumdediğim ürün bu.özelliklerinden bi incele istersen.hoşuna giderse alırsın ;) 640x480 yazıyor.çözünürlüğünde ama bir test etme imkanın olursa bana hak vereceksin :)
TEŞEKKÜRLER...
notebook içinse bilemem tabi..söyleseydin yorumda yapmazdım zaten bilgim dahilinde olmayan bir konuya ;)
Burdaki kamera kıskaçlı ekrana takbilrsin http://www.hepsiburada.com/a4-te ... 5&productid=bd48918
bnm alacağımö 10mp ve fiyatıda 20YTl Güzel görüntü olur kesinlikle A4 tech boş hepsi güzel tabi ama 10mp yanında içbirşey
kardeş o işte 20 YTL dediğim