webcam

HPQ-User
07-09-2007, 19:10   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

sorunlu sormuş:
msn dıscovery yüklemiştim bi iki gün önce ve pek çalıştıramadım msn sürümünü yükselttim yine olmadı.
neyse karşımdaki bi kaç insan bana cam açtı fakat görüntüleri gelmiyordu bağlantı kuruldu dio faakat bi görüntü gelmiyor görüntülü konuşma açtıımda bnm cam onda gözüküyor bnm ki  ama ben onu göremiyorum ?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
o kadar bir bilgim yok =/ cam creative o kadarını biliorum ;)

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

blackhawkmilan31
07-09-2007, 20:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,472 mesaj

Görüntülü aramayı başlattığınızda webcam'ın programı kapalı olmalı.

Koray Kocaman
07-09-2007, 20:14   |  #3  
Koray Kocaman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj

Değerli Üyemiz

Normalde görüntü aktarımında Msn Discovery etkili olmaması lazım.İlk olarak Discovery programını bilgisayarınızdan kaldırın ve bu şekilde deneyin.İkincisi olarak Msn Mesenger arayüzünden ARAÇLAR_WEBKAMERASIAYARLARI'na tıklıyarak mesenger üzerinden cameradan görüntü alıp alamadığınızı kontrol edin.Son olarak cameranızın üretici firma tarafından driver güncellemesi yapınız.

Borga-x
07-09-2007, 23:09   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Guvenlı kıpte MSN discovery programını silin.Normal kullanıcı da silmek bazen sorun yaratabılıyor. Daha sonra suruculerınızı tekrar yukleyın ve MSN'de ayarlarınızı kontrol edin.

marlyn_manson
10-09-2007, 22:36   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

ama bakın şöyle birşeyde var o msj ı atan bndim ayrıca :)
mesela bi msn imde karşı tarafın görüntüsü gelmiyor sadeje msn in reklamıı kalıoo ööle  bnde diğer msn imden deniyeyim dedim ve aynı kişiye cam açtırdım bu sefer oldu
msn den dolayı olan bişidir die ayarlarının hepsine baktım aynı fakat aynı olay oluyor aynı msn açılmıyor farklı bi oturumumdaki msn de açılıyor :S