Webden win8 uygulamalarını nasıl indirebilirim?
windows storeye girip Sosyal bölümünden de yükleyebilirsiniz.
Bende sorun yok doğru düzgün açılıyor. Tarayıcınızı başka bir tarayıcıda varsayılan ayarlayıp tekrar deneyin isterseniz
Paket dosyalarınız silinmiş ise de bu duurm ortaya çıkabilir.
metro arayüzü açıp market kısmına gelip istediğiniz uygulamaya hotmail hesabınız ile bağlandıktan sonra soldan yükle seçeneğini kullanarak indirebilirsiniz
metro ekranından markete girip uygulama indirebiliyorum, benim sorunum internet sitelerinde tanıtılan uygulamaları oradan yüklemek için tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. bir de mağazamda uygulama sayısı az, tercihlerden iki seçeneği de off yaptım ama hala piyasadaki uygulamaları göremiyorum mağazada.
bir de kullandığım sistem "windows 8 release preview and media center" sürümü.
metro ekranından markete girip uygulama indirebiliyorum, benim sorunum internet sitelerinde tanıtılan uygulamaları oradan yüklemek için tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. bir de mağazamda uygulama sayısı az, tercihlerden iki seçeneği de off yaptım ama hala piyasadaki uygulamaları göremiyorum mağazada.preview sürümündn kaynaklı bir sorun olabilir çünkü o önizleme sürümüdür ve çoğu şey çalışmamakdadır onda.bir de kullandığım sistem "windows 8 release preview and media center" sürümü.
Tarayıcınızı ie ile veya başka bir tarayıcıdan girip deneyin eğer hala olmuyor ise yukardaki sebepden veya önceki sebeplerden kaynaklı bir durumdur.
Windows 8 full sürümü çıktı onu kullanmalısın.